Úvod LG LG V30 LG V30 na prvej FOTO: Jednoliaty dizajn, nádherný displej a minimalizmus

LG V30 na prvej FOTO: Jednoliaty dizajn, nádherný displej a minimalizmus

10
LG V30
V30 - zatiaľ posledný model výrobcu © LG

Ako už iste viete, LG do pár dní predstaví svoj nový smartfón z kategórie high-end, teda vlajkovú loď. Je viac než isté, že sa bude volať LG V30, o ktorom už spoločnosť rozpráva nejaký ten čas.

S blížiacim sa dátumom predstavenia na internet uniká čoraz viac a viac informácií o novinke, na ktorú sa po príchode Galaxy Note 8 (resp. jeho ceny) teší čoraz viac a viac ľudí. Najnovším kúskom puzzle je fotografia, ktorá zobrazuje skutočnú, fungujúcu jednotku pripravenú pre prvých záujemcov.

Zaujímavý je pohľad na lesklú, kovovú konštrukciu, v ktorej na spodnej časti nájdete USB C konektor a reproduktor. Rovnako môžeme vidieť nádherný displej s tenkými, aj keď nie úplne najtenšími, rámikmi a vlastné používateľské rozhranie.

LG V30 bude oficiálne predstavený už 31. augusta, teda vo štvrtok v nemeckom Berlíne, kde sa koná veľtrh IFA. Predchádzajúce správy hovorilo o veľmi bohatej výbave vrátane procesora Snapdragon 835, 6 GB RAM, duálnom fotoaparáte, 18:9 FullVision displeja a kvalitného Quad DAC pre čo najlepšie audio.