Úvod Výrobcovia Leagoo Bezrámikový Leagoo Kiicaa MIX zachytený na živých fotografiách. Pôsobí prémiovo

Bezrámikový Leagoo Kiicaa MIX zachytený na živých fotografiách. Pôsobí prémiovo

1
leagoo kiicaa mix

Aj menej významní hráči na trhu so smartfónmi sa chytajú trendu konštrukcií s minimálnymi rámikmi. Najnovší počin výrobcu Leagoo nesie exotické pomenovanie Kiicaa Mix. 

Vzhľadom na prevedenie a názov sa dá tento oficiálne ešte nepredstavený smartfón považovať za lacnú alternatívu k bezrámikovej hviezde od Xiaomi.

Veľa detailov o zariadení známych nie je. Vieme len, že jeho displej ponúkne pomer strán 18:9 a o jeho výkon sa postará úplne nová čipová sada od MediaTeku s označením MT6763.

leagoo kiicaa mix

Dokonca by malo ísť o jedno z prvých zariadení, ak nie úplne prvé, ktoré dostane tento čipset do výbavy. Fotografie, ktoré zachytávajú pravdepodobne predprodukčný prototyp zariadenia, vidíte v texte a na titulnej fotografii.

Na prvý pohľad vyzerá Leagoo Kiicaa MIX prémiovo. Evokuje to hlavne lesklý kov, ktorý tvorí konštrukciu zariadenia. Všimnúť si tiež môžeme bližšie nešpecifikovaný duálny fotoaparát.

Pre oficiálnu cenovku smartfónu nemusíme ani chodiť ďaleko.

leagoo kiicaa mix

Do URL riadka stačí zadať adresu leagoo.com, kde na smartfón natrafíte. Stránka nehovorí o žiadnych ďalších detailoch. Prostredníctvom komentárov môžete na stránke výrobcu hlasovať, ktorá z pamäťových konfigurácií je vám najbližšia.

Verzia so 6 GB RAM a ultimátnym 128 GB úložiskom je spojená s cenou necelých 180 dolárov, čiže asi 152 eur. Verzia so 3 GB RAM a 32 GB ROM bude stáť približne 140 dolárov. Výrobca spomína aj pomerne nezaujímavé prevedenie s 2 GB operačnou pamäťou a dnes už chabým 16 GB interným priestorom.

leagoo kiicaa mix

Pri tejto najnižšej verzii utrpí výkonnostná jednotka, ktorá bude mať iba 4 jadrá. Je ale najlacnejšia a podlieza sumu 90-tich dolárov. Pri výbere môže zavážiť aj 30-dolárová zľava, ktorá na webe svieti taktiež. Stačí zadať váš e-mail.

Kedy bude Leagoo Kiicaa MIX oficiálne dostupný na trhu zatiaľ nevieme. S informáciou sa výrobca podeliť nechcel.