Podľa najnovších informácií uzrie svetlo sveta novinka Oukitel K10000 MAX už onedlho – v septembri. Doposiaľ bol tento kúsok nútený podrobiť sa rôznym testom, aby svojim budúcim majiteľom ukázal, že je skutočne odolný.

Kruté testy zahŕňali ponorenie do vody, cementovej vody či dokonca zaliatie farbou. K10000 MAX je teda odolnou outdoorovou vlajkovou loďou, ktorá má navyše naozaj dlhú výdrž na jedno nabitie. V rámci nekončiacich testov odolnosti sa teraz novinka chystá von, aby prijala krst prírody.

Keď sme vonku so svojím smartfónom, možností na jeho zničenie sa naskytne oveľa viac, ako doma. Zariadenie nám môže spadnúť do vody, piesku, blata či dokonca na kamene. Niečo také by prežila naozaj len hŕstka odolných telefónov. Zvládne to však aj Oukitel K1000 MAX? Pozrite si video z krutého testovania vonku:

Zariadenie je vo videu ponárané pod tečúcu vodu, hodené do stojatej vody či dokonca na kamene. Keďže materiál, z ktorého je Oukitel K10000 MAX vyrobený, je dostatočne odolný, k žiadnemu poškodeniu samotného zariadenia nedochádza.

10 000 mAh batéria zabezpečí extra dlhú výdrž na jedno nabitie, 5,5-palcový FullHD displej sa postará o maximálny vizuálny zážitok aj na priamom slnku, osemjadrový procesor zas zabezpečí plynulý chod a 16 Mpx fotoaparát produkcie Samsung vytvorí dokonalé pamiatky na vaše dobrodružstvá.

Oukitel K10000 MAX, dokonalý pre vaše outdoorové aktivity, vstúpi do predpredaja začiatkom septembra. Na oficiálnej stránke výrobcu však ešte stále môžete získať kupón v hodnote 50 dolárov tak, že zadáte svoju e-mailovú adresu pre odoberanie noviniek. Niektorí z vás tiež budú vyžrebovaný s možnosťou získať novinku za polovicu pôvodnej ceny.

Prejsť na oficiálnu stránku výrobcu OUKITEL