Úvod Huawei Huawei Mate 10 Prvé oficiálne promo video pre Huawei Mate 10 poukazuje na ultimátny fotoaparát

Prvé oficiálne promo video pre Huawei Mate 10 poukazuje na ultimátny fotoaparát

0
huawei mate 10

Nemecká pobočka spoločnosti Huawei zverejnila čerstvé propagačné video, ktorým si tento výrobca pomaly začína pýtať pozornosť pre jeho nadchádzajúcu vlajkovú loď. Pochopiteľne ide o model Mate 10, ktorý bude predstavený 16. októbra

Video toho zo smartfónu Mate 10 príliš neukazuje. Alebo skôr takmer vôbec nič. Kochať sa tak môžeme iba niekoľkými krátkymi pohľadmi na duálne zostavenie kamery s podpisom renomovanej spoločnosti Leica.

Video inak obsahuje množstvo skvele vyzerajúcich záberov, pri ktorých sa ponúka, že ich dokážeme zhotoviť špičkovým fotoaparátom očakávaného vlajkového modelu.

Huawei Mate 10 bude opäť pracovať s dvoma snímačmi, z ktorých jeden zaznamená farebnú scénu v rozlíšení 12 Mpx. Druhý senzor bude mať rozlíšenie 20 Mpx a pre zmenu zachytí čiernobiele spektrum.

Ostatné detaily o fotoaparáte zatiaľ známe nie sú. Predpokladať môžeme nižšiu clonu, väčšie pixely, nové režimy snímania či iné inovácie, ktoré zlepšia všeobecnú obrazovú kvalitu snímok a videí.

Huawei Mate 10

Ďalšie vlastnosti

Huawei okolo modelu Mate 10 nerobí veľké tajnosti. Ak nepočítame vyššie spomínaný vyšperkovaný fotoaparát, čakajú nás ďalšie štyri významné vylepšenia.

Displej smartfónu Huawei Mate 10 dostane prevedenie s takmer nulovými rámikmi. Zaberať má skoro celú prednú plochu zariadenia a zatiaľ sa hovorí o uhlopriečke 6,1″ a o QHD 1440p rozlíšení.

Huawei Mate 10 vydrží na jedno nabitie viac a softvéroví inžinieri vylepšia celkový chod systému, pričom má dôjsť k eliminácii lagov a zaváhaní. Korunu celému zariadeniu nasadí nový a výkonný čipset Kirin 970, ktorý bude vyrobený 10 nm technológiou.

Pozrite si čerstvé promo video.