Úvod HTC HTC U11 HTC potvrdzuje. Vlajkový HTC U11 obdrží aktualizáciu, ktorá vylepší schopnosti kamery

HTC potvrdzuje. Vlajkový HTC U11 obdrží aktualizáciu, ktorá vylepší schopnosti kamery

2
htc u11
HTC U11

HTC U11 je špičkovou vlajkovou loďou, ktorá sa pýši najlepším fotoaparátom v segmente smartfónov. Aspoň podľa hodnotenia DxOMark, ktoré smartfónu udelilo zatiaľ najvyšší počet bodov. 

Pokiaľ daný model vlastníte, možno vás prekvapilo, že ste v nastaveniach kamery nenašli možnosť natáčať FHD 1080p videá pri snímkovaní 60 FPS.

Začiatkom júla sme však informovali, že tento nedostatok odstráni softvérová aktualizácia. So správou prišiel jeden z členov známeho XDA fóra, čiže nepochádzala z oficiálnych zdrojov.

XDA fórum je dôveryhodné, čo najnovšie potvrdilo aj samo HTC. Na sociálnej sieti Twitter výrobca potvrdil, že všetky zariadenia HTC U11 obdržia vylepšenie, ktoré prinesie podporu pre videozáznam pri 60-tich snímkach za sekundu.

HTC U11

Výrobca ale spomína nasledujúce mesiace, čiže si na aktualizáciu ešte budeme musieť počkať. V rámci aktualizácií sa zatiaľ neoficiálne spomína ešte jedna novinka. HTC U11 dostane do výbavy technológiu Bluetooth 5.0.

Ono ju tam vlastne už má, len nie je aktívna. Softvérový zásah aktivuje vyšší štandard Bluetooth 5.0 bez hardvérových zmien, čo potvrdzuje výpis z certifikácie amerických telekomunikačných úradov (FCC).