Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy Note 8 a pero S Pen na prvých živých FOTO!

Samsung Galaxy Note 8 a pero S Pen na prvých živých FOTO!

3
note 8

Zatiaľ ide všetko podľa plánu a doteraz známe informácie o smartfóne Samsung Galaxy Note 8 konečne doplnili živé fotografie zariadenia. Tie síce za veľa nestoja, aspoň však potvrdzujú doteraz známe údaje. 

Zverejnenie živých fotografií neprekvapuje. Každý rok spoznáme najskôr hrubšie dohady, potom sa objaví neoficiálny dizajn s presnejšími informáciami a následne plnohodnotný render aj s dátumom predstavenia.

Finišom sú živé snímky, najskôr nie veľmi vábne, ktoré neskôr doplnia lepšie vyzerajúce živé fotografie smartfónu. Poslednou stanicou je už iba oficiálne predstavenie, ktoré sa pri Galaxy Note 8 udeje 23. augusta.

galaxy note 8
@myeverydaytech

Pri pohľade na aktuálne snímky si môžete myslieť, že zachytávajú model Galaxy S8+. Svedčí o tom výraznejšie predĺžený dizajn zariadenia. V konečnom dôsledku nebude predĺženie také enormné. Nahráva tomu len perspektíva, z akej bol Galaxy Note 8 snímaný.

Galaxy S8+ disponuje 6,2″ bezrámikovým Infinity displejom a Galaxy Note 8 dostane až 6,3″ uhlopriečku rovnakého zobrazovacieho panela s užším pomerom strán. V tele si nájde miesto aj 3300 mAh batéria, o ktorej sme informovali dnes.

Galaxy Note 8
@myeverydaytech

Novinkou je pohľad na dotykové pero S Pen. Zdá sa, že Samsung pri ňom veľa zmien, alebo skôr žiadne zmeny, nevykonal. Mierny rozdiel bude tkvieť iba v upravenom rozmere. Zachovaný zostane klik mechanizmus vysunutia podobný klasickému guľôčkovému peru.

Dá sa ale s istotou predpokladať, že Samsung pozdvihne citlivosť pera a pridá, poprípade upraví niektoré jeho softvérové funkcie.

Kráľ nadrozmerných smartfónov je teda bližšie a bližšie, a najtesnejšiu konkurenciu mu postaví asi len rovnako kórejské LG, ktoré koncom augusta uvedie nemenej zaujímavý model LG V30.

Aby sa Huawei necítil ukrivdený, konkurovať bude aj ich model Huawei Mate 10. Skôr ako v októbri ho však neuvidíme. Teda podľa doteraz známych informácií.