Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 S Pen a duálny fotoaparát. Pozrite si prvé propagačné videá pre Galaxy...

S Pen a duálny fotoaparát. Pozrite si prvé propagačné videá pre Galaxy Note 8

2
note 8

Už túto stredu odhalí kórejský gigant Samsung nový phablet Galaxy Note 8, ktorý bude aj tento rok reprezentovať maximálne technologické možnosti výrobcu. Kolesá marketingovej mašinérie sa pomaly rozbiehajú, čoho dôkazom sú aj dve čerstvé promo videá.

Obe videá sú krátke a naznačujú vlastnosti kľúčových prvkov phabletu. Dotykové pero S Pen je pre Galaxy Note líniu charakteristické a bez S Pen-u by to asi ani Galaxy Note nebol.

Očakávať môžeme zvýšenú citlivosť pera, viac užívateľských možností, ako aj rýchlejšie zdieľanie obsahu, ktorý pomocou S Penu vytvoríme. Na zdieľanie obrázkov, textov a poznámok by nám malo postačiť jedno ťuknutie.

Samsung Galaxy Note 8 bude vôbec prvým smartfónom kórejského výrobcu, ktorý obdrží duálny fotoaparát. Vlajkové lode Samsungu vždy dokázali priniesť nadštandardné foto výsledky. Galaxy Note 8 obrazovú kvalitu ešte povýši.

galaxy note 8

Z videa možno badať funkciu optického priblíženia, o ktorej hovorili už skôr zverejnené dohady. Optické priblíženie má byť dvoj alebo až troj-násobné. Video tiež poukazuje na snímanie portrétov s výrazne neostrým pozadím a ostrým popredím (tzv. bookeh).

Obe krátke propagačné videá si môžete pozrieť nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=9qwtJ6_aupk

https://www.youtube.com/watch?v=0i6G6awOT3g