Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 FOTO Toto sú 3 300 mAh batérie určené pre Samsung Galaxy Note...

FOTO Toto sú 3 300 mAh batérie určené pre Samsung Galaxy Note 8!

0
Batéria určená pre Galaxy Note 8

Minuloročné fiasko zvané Note 7 spôsobili jeho batérie. S takýmto záverom prišiel výrobca, ako aj nezávislé testy. Zo zariadenia, ktoré bolo predurčené na úspech sa tak rýchlo stal telefón, ktorý musel ísť z trhu, a to čo najrýchlejšie.

Samsung svoj Note 7 nakoniec opravil (čítaj vymenil batériu za menšiu) a opäť ho na vybraných trhoch začal predávať. Tentokrát však pod označením Galaxy Note FE (Fan Edition). Namiesto pôvodnej 3 500 mAh batérie už zariadenie beží na 3 300 mAh akumulátore.

To nás pekne privádza k chystanému Galaxy Note 8, ktorý má byť predstavený už 23. augusta. Na internete sa objavila prvá fotografia batérií, ktoré majú novinku poháňať. Tak, ako sa očakávalo, opäť pôjde o 3 300 mAh akumulátory. Je okamžite jasné, že Samsung pri Note 8 stavil na bezpečnosť než na prehnane dobrú výdrž batérie.

Tak či onak, nateraz ostáva otázne či sa Samsungu podarilo spraviť určité vylepšenia, ktoré by zabezpečili dlhšiu výdrž. Pri Galaxy S8 sa mu to podarilo, jeho batéria dokonca ani zďaleka nestráca kapacitu tak rýchlo, ako tomu bolo v minulosti.