Úvod Sociálne siete Facebook AKTUÁLNE: Facebook má výpadok. Zasiahol aj oblasti Európy

AKTUÁLNE: Facebook má výpadok. Zasiahol aj oblasti Európy

0
facebook
Šéf Facebooku, Mark Zuckerberg

Ak ste sa v posledných minútach nedokázali pripojiť na sociálnu sieť Facebook, žiadnu paniku. Nie ste sami. Internetový gigant má zatiaľ bližšie nešpecifikované technické problémy.

Užívatelia Facebooku začali poukazovať na nedostupnosť služieb na sociálnej sieti Twitter.

Podľa serveru Down Detector výpadok zasiahol hlavne západnú časť Európy, jej stred, ako aj východ. Postihnuté sú tiež ďalšie lokality, menovite Japonsko, oblasti USA a napríklad Austrálie. Na snímke nižšie vidíte zasiahnuté oblasti.

facebook

Čo robiť?

Nič. Tak ako obvykle pri podobných situáciách, kapacity sociálnej siete Facebook technické problémy postupom času odstránia.

Priatelia a známi sa na chvíľu istotne zaobídu bez vašich fotografií a statusov. Heslo „zachovajte paniku“ tak nie je na mieste.

V prípade zabezpečenia dôležitejšej komunikácie použite konkurenčné služby či klasické textové správy a hlasové hovory. Informácie z vašich obľúbených stránok vás takisto neminú.

Po vyriešení technických problémov ich nájdete na obvyklých miestach, priamo na nástenkách firemných, zábavných, mediálnych a ďalších stránok, ktoré spadajú do príslušného segmentu.