Úvod Výrobcovia LG Tvrdá rana pre konkurenciu: Cena LG G6 sa začína približovať na hranicu...

Tvrdá rana pre konkurenciu: Cena LG G6 sa začína približovať na hranicu 400 €!

22

LG G6 je skvelá vlajková loď, ktorá však bohužiaľ nezožala toľko slávy, ako sa očakávalo. Potvrdilo to aj vedenie spoločnosti, ktoré z predajných výsledkov ostalo sklamané.

Spoločnosť so súčasným stavom prirodzene musí niečo spraviť. Nechcú totiž aby sa im v skladom váľali tisíce nepredaných telefónov.

Ako informovala česká Mobilmania, oficiálna cena LG G6 prvýkrát klesla na hranicu 12 990 Kč, teda niečo pod 500 €. Pri pohľade na slovenské ceny niektorých eshopov je u nás situácia ešte o niečo lepšia. Niektoré z nich totiž telefón predávajú za cenu, ktorá sa približuje k 400 €. To je o polovicu lacnejšie, než cena Galaxy S8. Informácia o cene pochádza z jedného z najväčších porovnávačov cien.

Ide pritom o telefón, ktorý si zaslúži náš obdiv. Ponúka nádherný bezrámikový displej, skvelý fotoaparát, bohatú výbavu a nádherný dizajn. Tento rok ľudia (opäť) radšej siahli po riešení od Samsungu. To zapríčinilo, že cena takto vydareného telefónu podstatne klesla.

Ak teda hľadáte vynikajúci telefón a nechcete zaň platiť plnú cenu, skúste zvážiť aj LG G6. Juhokórejský výrobca momentálne usilovne pracuje na dokončení novej vlajkovej lodi, LG V30, ktorú predstaví už počas tohtoročného IFA v Berlíne. Veľtrh sa koná už koncom augusta, resp. začiatkom septembra.