Úvod Aplikácie Tasker a OfficeSuite Pro v masívnej zľave! + ďalšie zvýhodnené aplikácie

Tasker a OfficeSuite Pro v masívnej zľave! + ďalšie zvýhodnené aplikácie

1
aplikácie

V obchode Google Play v týchto dňoch dostanete skutočne veľa za málo. Vývojári popredných aplikácií výrazne zoštíhlili ich cenu, čo by ste mali využiť. Zľavy sú dočasné a bola by škoda po nich nesiahnuť.

Ako prvú dávame do pozornosti aplikáciu Tasker. Tasker urobí z vášho inteligentného mobilného telefónu ešte inteligentnejšie zariadenie. Aplikácia slúži pre zautomatizovanie rôznych procesov a funkcií.

Sami si nastavíte podmienky, kedy, ako a za akých okolností sa tá či oná funkcia aktivuje alebo spustí. Pre technologicky menej zdatných môže Tasker pôsobiť zložito. Po spoznaní jeho funkcionalít si ho ale nebudete vedieť vynachváliť.

Tasker obdržal od užívateľov vysoké pozitívne hodnotenia a od inštalácie ich neodradila ani cena 2,99 €. Tá aktuálne neplatí. Tasker môže byť váš za 0,99 €.

aplikácie

>Stiahnuť Tasker z obchodu Play<

Ďalšou pozitívne hodnotenou a zároveň drahou aplikáciou v zľave je kancelársky balíček OfficeSuite Pro. Aplikácia sa pýši vysokou rýchlosťou pri práci s digitálnou dokumentáciou.

OfficeSuite Pro si ľahko poradí s formátmi typu Word, Excel, PowerPoint, PDF a mnohými ďalšími. Aplikácia sa dokonca objavila v redakčnom výbere obchodu Play, kde sa zväčša nachádzajú iba tie najkvalitnejšie kúsky.

OfficeSuite Pro stojí v bežnom režime až 15,99 €, čo je skutočne dosť. Teda aspoň na mobilnú aplikáciu. Silné zameranie na prácu a produktivitu tento nástroj neskrýva a aktuálne stojí v zľave iba zanedbateľných 0,99 €.

https://youtu.be/sg6Od-O5qdU

>Stiahnuť OfficeSuite Pro z obchodu Play<

Vieme, že sú ešte prázdniny a školu neradi niekomu pripomíname. Školopovinným sa však môže hodiť prepracovaná zlomková kalkulačka. Pohľad na zložité vzorce vie spôsobiť nevoľnosť, no s ich riešením sa vďaka zlomkovej kalkulačke hravo vysporiadate.

Pokojne si ju môžete nainštalovať len tak, pre istotu. Je totižto k dispozícii úplne zadarmo. Jej pôvodná cena je 3,19 €.

aplikácie

>Stiahnuť zlomkovú kalkulačku z obchodu Play<

Štvrtá zľava z nášho výberu patrí podarenému správcovi elektronickej pošty. MailDroid Pro stojí v bežnom režime 8,49 € a aktuálne sa dá stiahnuť za prístupnejších 4,69 €.

Stále ide o pomerne vysokú cenu, ktorá užívateľov skvelej Gmail a Inbox aplikácie nemusí prilákať. Ak by predsa, odkaz do Google Play nájdete nižšie.

aplikácie

>Stiahnuť MailDroid Pro z obchodu Play<

Upravovanie a vylepšovanie fotografií asi nikdy neomrzí. Kreatívnym dušiam padne vhod aplikácia SuperPhoto.

SuperFoto obsahuje asi všetko, čoby ste od takto zameranej aplikácie očakávali. Od efektov po rámy, cez textúry a vzory, až po zálohovanie, obnovovanie a neobmedzenú veľkosť fotografií.

Plná verzia appky SuperPhoto je v zľave už dlhšie, no je dobré si ju pripomenúť. Hlavne pokiaľ ste ju predtým prehliadli. Jej cena klesla z 3,69 € na 0,69 €.

>Stiahnuť SuperFoto z obchodu Play<