Úvod Zariadenia Zachyť zvyšok roka tak, ako nikdy predtým. Tieto šikovné kamery sú teraz...

Zachyť zvyšok roka tak, ako nikdy predtým. Tieto šikovné kamery sú teraz dostupné za rekordne nízke ceny!

0
akcne kamery

Akčné kamery sa postupom času stali doslova povinnou výbavou každého, kto žije aktívnejším životným štýlom, športuje alebo cestuje. Leto je pre použitie akčných kamier ako stvorené a to tohtoročné samozrejme nie je výnimkou.

Akčnú kameru, ktorá ponúkne obstojné možnosti video a foto záznamu, si dnes viete zadovážiť za veľmi rozumnú sumu. Čínski výrobcovia to už neraz dokázali, no aktuálne môžete natrafiť na asi najlacnejšiu akčnú kameru vôbec.

O konkurencii ku GoPro kamerám veľmi hovoriť nemôžeme, napriek tomu kamera disponuje výbavou, ktorú by sme pri cene necelých 18 eur nečakali.

12 Mpx snímač sa na svet pozerá v 140-stupňovom uhle snímania a maximom je FHD 1080p video záznam pri snímkovaní 30 FPS. Zaujme systém eliminácie otrasov alebo niekoľko režimov snímania.

Nechýba časozberné video, časovač, snímanie v slučke, režim pre použitie v aute, nastavenia vyváženia bielej farby či intenzity ostrosti. Dokonca si môžete manuálne nastaviť citlivosť na svetlo.

1080p

Výbavu ďalej zastrešuje WiFi konektivita, 2″ LCD displej či bohaté príslušenstvo, ktoré je súčasťou balenia. Vodotesné púzdro sa určite hodí, rovnako tak prípravok pre uchopenie kamery na bicykel alebo prilbu. Počítať ale musíte s ďalšou investíciou, ktorá sa týka pamäťovej karty. Tú v balení nenájdete a stropom je kapacita 32 GB.

kod

Cena 17,19 € nie je konečná. Ak pri objednávke zadáte kód AJSPCM4, cena kamery klesne na sumu 13,75 €, čo je nekompromisne málo. Všetky detaily nájdete na stránke predajcu v odkaze nižšie a ak hľadáte niečo viac, čítajte ďalej.

Lepšie vybavený model Andoer AN6000 V3 ponúka pri 30-tich snímkach za sekundu video záznam v 4K rozlíšení, o ktorý sa postará 16 Mpx CMOS snímač Sony so 170-stupňovým uhlom záberu.

Univerzálnejšie FHD 1080p video dokážete zachytiť aj pri hladšom snímkovaní 60 FPS. Opäť nechýba WiFi, obvyklé režimy snímania, 2,0″ LCD displej a dokonca diaľkové ovládanie. Špeciálnym náramkom dokážete aktivovať kameru na vzdialenosť desiatich metrov.

andoer

Balenie je podobne obsiahle, dokonca ešte obsiahlejšie. Rôzne zamerané príslušenstvo vám dáva možnosť použiť kameru v akejkoľvek situácii. Pamäťová karta súčasťou balenia nie je. Kamera ale pojme jej väčšiu, 64 GB kapacitu.

Aktuálnu cenu 37,83 € si viete znížiť na 32,67 €. Pri objednávke stačí zadať kód AJAN60.

Najdrahšou z výberu, no zároveň stále pomerne lacnou akčnou kamerou, je model Andoer AN1. Už na prvý pohľad badať prémiovejší dizajn, a to sa týka aj útrob samotnej kamery.

Rýchlu prácu bez zaváhaní sprostredkuje čipset Novatek 96660, ktorý je potrebný aj kvôli náročnejšiemu foto snímaču od Sony. 1/2.3″ CMOS senzor IMX078 sníma v uhle 170-tich stupňov.

4K video je možné zaznamenať iba pri 24 snímkach za sekundu. QHD si už poradí s 30 FPS a FHD 1080p video so 60 FPS. Kým predošlé dva modely držia pri živote 900 mAh batérie, do kamery Andoer AN1 sa vtesnal až 1200 mAh akumulátor.

kamery

Obsiahlejšie možnosti snímania dopĺňajú režimy pre zaznamenávanie nočných scén, portrétov alebo tzv. kreslenia svetlom. Vrcholom je 64 GB pamäťová karta a doplnkové príslušenstvo je samozrejme prítomné tiež. Za výhodu považujeme možnosť pripojenia externého mikrofónu, ktorému výrobca venoval jeden mini USB konektor.

Všetky detaily nájdete na stránke predajcu, kde sa vám zjaví cena 68,36 €. Po zadaní kódu AJAN14K si ju však znížite na 59,76 €.