Úvod Výrobcovia Xiaomi Pozrite si VIDEO reklamu pre Xiaomi 5X. Potvrdzuje dizajn aj duálny fotoaparát

Pozrite si VIDEO reklamu pre Xiaomi 5X. Potvrdzuje dizajn aj duálny fotoaparát

0
xiaomi 5x

Už o dva dni spoznáme novú hviezdu čínskeho výrobcu Xiaomi, dostupný a dobre vybavený model Xiaomi 5X. Takmer isté informácie o dizajne a duálnom fotoaparáte dnes nadobro potvrdilo reklamné video.

Xiaomi 5X, resp. Xiaomi Mi 5X bude predstavený 26. júla na domácej pôde v čínskom Pekingu. Predstavenie bude len formálne, keďže už v podstate asi celý svet vie, s čím nový model vyrukuje.

Ak vám informácie o novinke ušli, pripomenieme, že Xiaomi Mi 5X príde s 5,5″ FHD obrazovkou, čipsetom Snapdragon 625/660, 4 GB RAM a najnovším OS Android vo verzii 7.1 Nougat.

Inak bežné parametre strednej triedy príliš neohúria, keďže sme ich už videli neraz. Výsadou sú väčšiny zariadení zo strednej triedy. Naopak, návnadou bude štíhle a elegantné kovové telo kombinované s niekoľkými farebnými prevedeniami.

Xiaomi 5X

Príťažlivo vyzerá duálny fotoaparát, od ktorého sa očakáva, že zhotoví viac ako len priemerné fotografie. Xiaomi Mi 5X bude zároveň prvým smartfónom výrobcu, ktorý príde s najnovšou verziou používateľského prostredia MIUI 9.

Cena smartfónu začne na 255-tich eurách, čo je za pomerne prémiový kúsok z vyššej strednej triedy slušná a spravodlivá suma.

Tvárou kampane pre Xiaomi Mi 5X je kanadský herec s čínskym pôvodom menom Kris Wu. Nový model smartfónu sa v jeho spoločnosti ocitol v čerstvej reklame, ktorú si môžete pozrieť nižšie.