Na trhu sa objavil nový bezrámikový smartfón – Bluboo S1. Ide o zaujímavý počin, ktorý zákazníkom umožňuje vlastniť najnovšiu technológiu za zlomok ceny, ktorú si za niečo podobné pýta konkurencia.

Len za prvé dve hodiny od spustenia predpredaja si záujemcovia zakúpili niekoľko sto kusov tohto zaujímavého modelu. Niet sa čomu čudovať, cena je počas týždňa od 10. do 17. júla oveľa nižšia. Hovoríme pritom o zľave až 50 dolárov.

Vzhľadom na to, že o čínskych smartfónoch sa šíria informácie ohľadom ich (ne)kvality, Bluboo sa rozhodol, že natočí celý proces testovania ich novinky. Pozrieť si ho môžete nižšie.

Ako video zobrazuje, výrobca svoj telefón testuje hneď niekoľkými spôsobmi. Taký USB C port si musí vytrpieť 5 000 zasunutí a vysunutí káblika, testujú aj mikropády na zem (výška 10 cm, 5 000x), stláčanie tlačidiel (100 000x), ako aj stláčanie a rôzne ohýbanie smartfónu (2 000x).

Po takýchto testoch si výrobca môže byť istý, že jeho telefón, ktorý vyberá náhodne priamo z výrobnej linky, prežije aj to najtvrdšie zaobchádzanie. Ako Bluboo pre AndroidPortal.sk priznal, pri navrhovaní smartfónu strávili veľa času premýšľaním nad tým, ako prísť s čo najelegantnejším riešením.

Okrem toho, bez lásky neostal ani výkon. Bluboo S1 ponúka osemjadrový procesor, 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko. Zadnú stranu zdobí duálny fotoaparát a celé zariadenie poháňa 3 500 mAh batéria. Celkovo teda ide o solídne vybavený smartfón, ktorý si vzhľadom na jeho cenu určite zaslúži obdiv.

Ak zháňate vymakaný kúsok, S1-tku od Bluboo v žiadnom prípade neprehliadnite. Dostupný je v overenom obchode Gearbest, kde si ho môžete zakúpiť v zľave.

– Tlačová správa –