Úvod Zariadenia Štýlový Vernee Mars Pro so 6 GB RAM. V zľave zostáva ešte...

Štýlový Vernee Mars Pro so 6 GB RAM. V zľave zostáva ešte pár kusov!

1
vernee mars pro
© Vernee

Ak ste zástancom zariadení, ktoré vyznávajú koncepciu vysokého pomeru výbavy voči cene, prehliadnuť by ste nemali zľavu pre aktuálnu vlajkovú loď čínskeho výrobcu Vernee.

Vernee Mars Pro svojimi kapacitami neútočí na Galaxy S8, LG G6 či iné high-end zariadenia. Ide o vlajkovú loď v rámci portfólia výrobcu, kde sú jeho súperi iní. Výrobca model Vernee Mars Pro rád stavia napríklad nad OnePlus 3T.

Smartfón nie je úplne bez rámikov, no charakterizuje ho obstojný pomer plochy obrazovky voči prednému panelu. Postarali sa o to len 1 milimeter hrubé bočné rámiky. Displej siaha až po ne, čiže nedostanete žiadne hluché miesto, ktoré je typické čiernym orámovaním.

Výrobca nezvolil lesklú povrchovú úpravu tak, ako je v súčasnosti v móde. Vernee Mars Pro už dlhšie vyznáva opačný koniec, a to matné prevedenie konštrukcie, ktorej najlepšie sedí čierna farba.

Vernee Mars Pro
© Vernee

Samotná konštrukcia je vyhotovená z hliníku akostnej triedy 6000, ktorý sa používa aj v leteckom priemysle. Smartfón sa dobre drží v ruke a vďaka matnej povrchovej úprave sa neskĺzne zo stola či iného povrchu.

Telo zariadenia je hrubé len 7,6 mm, pričom v jeho útrobách nájdeme 3500 mAh batériu. Tú dopĺňa nadštandardná, až 6 GB kapacita operačnej pamäte RAM a aktualizovaný čipset Helio P25 (2,5 GHz).

Vernee mars pro
© Vernee

MediaTek ho vyrobil 16 nm technológiou a jeho architektúru tvorí osem jadier. Ak by ste hľadali snímač odtlačkov a nenájdete ho na obvyklých miestach, nezúfajte. Výrobca ho umiestnil do tlačidla v bočnej hrane.

Na snímač tak intuitívne narazíte palcom, čo je nesmierne praktické. Teda, pokiaľ ste pravák. Takéto prevedenie je typické napríklad pre Xperia smartfóny od Sony.

Vernee Mars Pro
© Vernee

Vernee Mars Pro sa aktuálne nachádza v ponuke predajcu GearBest s cenou 160 eur. Ide o verziu so 6 GB RAM a 64 GB úložiskom. Pozor, cena patrí ešte 138 zostávajúcim kusom (v čase písania), ktoré budú k dispozícii do 10. júla 2017.

Vernee do 9. júla zároveň vyberie 100 recenzentov, ktorým zašle Vernee Mars Pro aby si ho mohli vyskúšať a so skúsenosťami sa podeliť s ostatnými. Zariadenie im zostane a do kampane sa ešte stíhate zapojiť aj vy. Nájdete ju na >tejto adrese<. Záujem zatiaľ prejavilo 1404 jedincov, no šanca tu stále je.