Úvod Aplikácie Máte v smartfóne veľa obsahu? Vďaka geniálnej aplikácii nájdete akúkoľvek položku takmer...

Máte v smartfóne veľa obsahu? Vďaka geniálnej aplikácii nájdete akúkoľvek položku takmer okamžite

1

Čím väčšia interná pamäť smartfónu, tým viac priestoru pre aplikácie, hudbu, fotografie a ďalšie súbory. Užívatelia sú radi, keď majú čo najviac obľúbeného digitálneho obsahu pri sebe. 

Zorientovať sa v ňom ale nemusí byť jednoduché hlavne, ak sa jeho objem počíta v desiatkach GB. V obchode Google Play sa nachádza niekoľko spúšťačov a appiek, ktoré sú zamerané na vyhľadávanie konkrétnych položiek, kontaktov, skladieb alebo vlastne čohokoľvek.

Asi najlepšou z nich je aplikácia Fast Finder, ktorá je úplnou novinkou. V obchode Play sa nachádza od tohto mesiaca a je nesmierne praktická.

Hneď, ako otvoríte aplikáciu Fast Finder, v hornej časti obrazovky sa vám objaví textové pole pre vyhľadávanie. Po začatí písania názvu vami hľadanej položky vám Fast Finder začne okamžite predhadzovať relevantné položky z pamäte zariadenia.

Je pritom jedno, čo vyhľadávate. Fast Finder zobrazí akékoľvek súbory a ak uvidíte ten váš, stačí sa ho dotknúť a je vám okamžite k dispozícii.

Fast Finder dokáže vyhľadávať aj na základe typu súboru. Ak zadáte napríklad .gif, nástroj vám zobrazí všetky gifká, ktoré máte uložené v smartfóne.

Samotnú aplikáciu si môžete prispôsobiť. Tmavú a svetlú tému prostredia dopĺňa vzhľad, ktorý prislúcha AMOLED displejom. Fast Finder je bezplatnou novinkou v obchode Google Play, kde vás presmeruje >tento odkaz<.

Funkcie, ktoré ponúka Fast Finder, obsahujú aj niektoré launcher aplikácie či správcovia súborov. Neprichádza teda s ničím revolučným ani nepoznaným, no ako alternatíva k podobným riešeniam môže zaujať. Appka pracuje rýchlo a spoľahlivo.