Po minulotýždňovom predstavení UMIDIGI S sa konečne dozvedáme čo všetko sa nachádza vo výbave tejto zaujímavej novinky.

UMIDIGI S ponúka minimalistický dizajn, pod ktorého povrchom je slušná výpočtová silá. Zariadenie je prvým z radu „S,“ ktorý spája prvotriednu kvalitu, dizajn a čo najlepší používateľský zážitok.

Symetrický minimalizmus s duálnym fotoaparátom

Čo sa dizajnu týka, UMIDIGI S pokračuje v minimalistickom princípe založenom na funkčnosti. Telefón ponúka kovovú konštrukciu hrubú len 7,98 milimetra a duálny fotoaparát zložený z 13 Mpx a 5 Mpx senzorov. Prednú stranu zas zdobí 5 Mpx senzor vybavený technológiou rozpoznávania tváre, nechýba ani režim „skrášlenia“.

Špecifikácia a výdrž batérie

Jedným z hlavných lákadiel novinky je bez akýchkoľvek pochýb jeho 4 000 mAh batéria. Výrobca stavil na spätnú väzbu svojich zákazníkov a zameral sa na výdrž batérie, aj preto vám nové „eSko“ vydrží až 2 dni bežného používania.

Sčasti sa o to stará aj osemjadrový procesor MediaTek Helio P20, ktorý je aj pri takte jadier 2.3 GHz energeticky úsporný. Zariadenie ďalej ponúka 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko kam si môžete uložiť všetky aplikácie, fotky či videá.

Pozerať sa budete na 5,5-palcový Full HD displej od spoločnosti Sharp prekrytý 2.5D vrstvou krycieho skla Gorilla Glass 4. Vylepšením prešiel aj displej, ktorý po novom spotrebuje až o 30 % menej energie.

Softvér

UMI OS je vlastnou nadstavbou od UMIDIGI založenou na Android 7.0 Nougat. Výrobca sľubuje, že doň pridal len také funkcie, ktoré skutočne využijete. Zároveň dbal na čo najlepšie zabezpečenie, výkon a čo najlepší zážitok z používania.

V UMI OS nájdete niekoľko zaujímavých funkcií. Ako príklad uvedieme funkciu, pomocou ktorej budete môcť využívať niekoľko účtov pri jednej aplikácii bez toho, aby sa akokoľvek prekrývali. Ide o niečo podobné riešeniu od Samsungu. Perfektnou správou je aj fakt, že UMI OS bude tento rok aktualizovaný na Android 8.0, resp. Android O.

Pre všetky špecifikácie navštívte web výrobcu. Zapojiť sa môžete aj do súťaže o UMIDIGI S za symbolických 0,99 dolára.