Úvod Výrobcovia Samsung Toto je render pre Samsung Galaxy S8 Active, odolnú verziu vlajkovej lode

Toto je render pre Samsung Galaxy S8 Active, odolnú verziu vlajkovej lode

0
Galaxy S8 active

Duo zariadení Samsung Galaxy S8 má jeden veľký problém. Smartfóny sú veľmi krehké, o čo sa postarala poriadna dávka prémiového skla a zakrivené hrany displeja. 

Aj pri letmom páde na zem je tak katastrofa takmer istá. Užívateľom, ktorí majú dravé ruky, a chcú Galaxy S8 za každú cenu, odporúčame, aby si spolu so zariadením kúpili aj ochranný kryt.

Utrpí síce dizajn, no poteší sa peňaženka. Náhradný Infinity displej by vás stál vysoko nad sumou 200 eur, čo nie je zrovna úsmevné. Doslova dokonalé riešenie ponúkne Samsung Galaxy S8 Active, ktorý konečne vidíme na poriadnom renderi.

Render priniesol spoľahlivý Evan Blass, čiže si vzhľadom a prevedením zariadenia môžeme byť istí.

Galaxy S8 active

Samsung Galaxy S8 Active môže byť pre mnohých strelou do čierneho. Ponúkne totižto rovnakú high-end výbavu ako jeho bežný, neobrnený súrodenec. Rozdiely tu ale sú.

V prvom rade, Galaxy S8 Active dostane väčšiu batériu. 4000 mAh akumulátor vyzerá viac ako dobre. V rade druhom, odolnosť IP68 doplní armádny štandard MIL-STD 810G, ktorý si poradí s tvrdšími pádmi na zem a iným nešetrnejším zaobchádzaním.

Jediným a azda neprekonateľným problémom je dostupnosť. Galaxy S8 Active bude, tak ako jeho predošlé generácie, exkluzívnou záležitosťou amerického operátora AT&T.

Ani tento rok sme sa teda nedočkali rozšírenej dostupnosti, čo je škoda. Galaxy S8 Active by si istotne našiel svoju cieľovú skupinu aj u nás v Európe.