Úvod Zariadenia Upravený Samsung Galaxy Note 7 sa začne predávať 7. júla. Cena je...

Upravený Samsung Galaxy Note 7 sa začne predávať 7. júla. Cena je viac ako dobrá

3
galaxy note 7
Galaxy Note 7

Ak vám vlani padol do oka Samsung Galaxy Note 7, no kvôli dobre známym problémom ste si ho nemohli kúpiť, máme pre vás dobré správy.

Alebo vlastne ani nie.

Upravený Samsung Galaxy Note 7 zamieri do predaja 7. júla s dvoma zmenami, doplneným názvom, priateľskou cenou a…obmedzenou dostupnosťou.

Minuloročný phablet kórejského Samsungu dostane prívlastok Fan Edition a predávať sa zatiaľ bude iba na domácej pôde, v Južnej Kórei.

V útrobách zariadenia sa usídli menšia batéria. 3500 mAh kapacitu nahradí akumulátor s kapacitou 3200 mAh. Novinkou bude digitálny asistent Bixby, ktorý si odbil premiéru pri modeloch Galaxy S8.

Kórejský operátor LG Uplus už začal prijímať predbežné objednávky, vďaka čomu sme získali pohľad na predajnú cenu. Ak ju prepočítame, dostaneme sa na sumu 535 eur, čo nie je vôbec zlé.

galaxy note 7
Galaxy Note 7

Problémom je, že sa Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition nemusí dostať do predaja aj na ostatných trhoch, Európu nevynímajúc. Samsung na trh uvedie iba 400 000 kusov GN 7 Fan Edition.

Zariadenia Samsungu sú v domovskej Južnej Kórei veľmi populárne a preto sa dá predpokladať, že sa väčšina zásob vypredá. Svoje urobí tiež priateľsky nastavená cena. Zavážiť môže aj fakt, že ide o posledný high-end model Samsungu s tradičným dizajnom.

Samsung Galaxy Note 8 už nebude mať domovské tlačidlo pod displejom a väčšie horizontálne hrany. Galaxy Note 8 dostane do výbavy Infinity displej po vzore smartfónov Galaxy S8.

Na Samsung Galaxy Note 7 si môžete zaspomínať v našej recenzii. Pokiaľ by svitla nádej, že sa zariadenie dostane aj do Európy, určite vám dáme vedieť.