Úvod Aplikácie SŤAHUJ tri praktické aplikácie, ktoré sú dočasne k dispozícii zadarmo!

SŤAHUJ tri praktické aplikácie, ktoré sú dočasne k dispozícii zadarmo!

2
aplikácie

Niektoré aplikácie sú užitočnejšie, iné menej. Niektoré slúžia iba pre zábavu a iné majú pre zmenu vysoko praktický prínos. Pár tých z užitočného súdka si môžete stiahnuť zadarmo aj napriek tomu, že sú inak platené.

Vývojári sa ich rozhodli dočasne sprístupniť zadarmo, čo by bola škoda nevyužiť. Prvou na rane je aplikácia Volume Plus. Appka je nesmierne jednoduchá, ba až primitívna, no jej funkcionalita je skvelá.

Vďaka nej sa vám v notifikačnej zóne objavia ovládače pre prispôsobenie hlasitosti. Budete ich tak mať neustále k dispozícii bez toho, aby ste museli siahať po hardvérových tlačidlách. Aplikácia stojí bežnom režime 1,09 €.

aplikácie

>Stiahnuť Simple Volume Plus z Google Play<

Ak fičíte na najväčšej sociálnej sieti Facebook, určite nevynechajte aplikáciu Simple for Facebook Pro. Slúži ako náhrada za oficiálnu aplikáciu, čo prináša hneď niekoľko výhod.

Obsahuje farebné motívy, môžete blokovať inzertný obsah a čo je asi najlepšie, zobrazí vám prijaté správy bez toho, aby ste museli mať nainštalovanú Messenger aplikáciu. Aplikácia bežne stojí 1,59 €.

aplikácie

>Stiahnuť Simple for Facebook Pro z Google Play<

Za používanie tiež stojí Clipboard Manager Pro s bežnou cenou 1,89 €. Prívetivá a výkonná aplikácia zaznamená všetok textový obsah, ktorý ste vystrihli alebo kopírovali v rámci práce so smartfónom.

Uložiť si môžete neobmedzené množstvo poznámok, vytvárať môžete kategórie a aby ste o nič neprišli, údaje je možné synchronizovať v cloude.

aplikácie

>Stiahnuť Clipboard Manager Pro z Google Play<

Bonus

Kedže sa pomocou smartfónu istotne zaháňate nudu, pridáme tip na hru CELL 13. Zatiaľ má približne cez 10 000 stiahnutí, celkové hodnotenie 4,5 z 5 a pôvodnú cenu 2,09 €.

V hre sa ocitnete v jednej z 13-tich obrích buniek, ktoré sú plné prepracovaných logických hlavolamov a hádaniek. Niektoré sú veľmi jednoduché, iné sa zdajú až neprekonateľné.

Pomoc pri riešení hlavolamov vám poskytne robotický kamoš Chester. Hádanky musíte riešiť prostredníctvom logického uvažovania, fyzikálnych objektov (debny, guľôčky výťahy) a kreatívneho prístupu. Iba tak sa vám podarí dostať do cieľa, alebo skôr do ďalšej náročnejšej bunky.

>Stiahnuť CELL 13 z Google Play<