Úvod Aplikácie Otravujú ťa vo voľnom čase pracovné e-maily? Šikovná appka z Google Play...

Otravujú ťa vo voľnom čase pracovné e-maily? Šikovná appka z Google Play problém vyrieši

2

Pokiaľ nie je vaša práca zároveň aj vašim koníčkom, vo voľnom čase sa jej zväčša nechcete venovať. V súčasnej digitálnej dobe sa tomu ale iba ťažko vyhnete.

Pracovný e-mail vám môže byť doručený kedykoľvek a keď už na displeji vidíte jeho prijatie, väčšinou mu pozornosť obetujete.

Je pritom jedno, či ste na dovolenke, víkendujete alebo je polnoc. Elektronická komunikácia sa zrovna presným časovým harmonogramom neriadi.

Ak ste skutočne vyťažení a pracovnú elektronickú komunikáciu nechcete vo svojom voľnom čase ani vidieť, aplikácii Quiet for Gmail by ste mali venovať 5-hviezdičkové hodnotenie.

Aplikácia vám umožní riadiť proces synchronizácie jednotlivých e-mailových účtov. V tomto prípade máme na mysli hlavne ten pracovný. Sami si prispôsobíte plán synchronizácie tak, aby sa nebil s vaším voľným časom.

e-maily

Jednoducho vytvoríte pravidlá synchronizácie pre konkrétne dni, hodiny, víkendy či prípadnú dovolenku. Postačí, ak budú reflektovať váš pracovný čas. Mimo neho vám žiadny e-mail nepríde.

Teda príde, len o ňom nebudete vedieť. Dobehne vás až v pracovnom čase, ktorému patrí. Ako názov napovedá, Quiet for Gmail pracuje s aplikáciou Gmail od Google, ktorá je najpoužívanejšia. Rozumieť si bude aj s novšou appkou Inbox by Gmail.

Aplikácia sa nachádza štandardne v obchode Google Play, pričom sa dá stiahnuť úplne bezplatne a neobsahuje ani žiadne reklamy. Workoholici by sa jej mali vyhnúť. Nedostatok pracovnej interakcie môže priniesť abstinenčné príznaky.

Quiet for Gmail nájdete v obchode Play, kam vás priamo presmeruje >tento odkaz<.