Úvod LG LG Q6 Zaujal ťa LG Q6? Zoznám sa s jeho dizajnom v prvom promo...

Zaujal ťa LG Q6? Zoznám sa s jeho dizajnom v prvom promo VIDEU

0

Kórejské LG len včera predstavilo novú trojicu smartfónov LG Q6, ktoré si zaslúžia pozornosť. Neponúkajú síce vlajkové parametre, z vlajkovej lode ale prevzali pár vlastností. 

Veľmi kvitujeme, že LG prinieslo rozmerovo efektívny FullVision displej aj do strednej triedy. V tomto prípade má zobrazovací panel 5,5″, rozlíšenie 1080 x 2160 pixelov a už známy pomer strán 18:9.

Okrem toho nedostanete žiadny kus plastu. Zariadenia z novej Q línie sú po konštrukčnej stránke vyhotovené z hliníka akostnej triedy 7000 presne tak, ako vlajkový LG G6.

Na smartfónoch LG Q6 nenájdeme snímač odtlačkov prstov, ktorý výrobca nahradil autentifikáciou prostredníctvom systému pre rozpoznávanie tváre. Opäť ide o funkciu, ktorou disponuje aj LG G6. Obdržal ju v poslednej väčšej aktualizácii.

LG Q6

Z ostatnej špecifikácie spomenieme Snapdragon 435, 13 Mpx fotoaparát alebo 3000 mAh batériu. Najlepšie vybavený je LG Q6+, ktorý obdržal až 4 GB RAM a 64 GB úložisko. Jediné, čo zatiaľ nepoznáme, sú ceny nových modelov.

Nové smartfóny podľa nás nevyzerajú najhoršie. Skôr naopak. Zadná strana síce pôsobí chudobnejšie, no kvalitné materiály a FullVision displej urobili svoje.

Prezentáciu dizajnu si môžete pozrieť v čerstvom videu priamo od LG.