Úvod Výrobcovia LG Širokouhlý fotoaparát a FullVision displej. Novinka LG Q bude predstavená už zajtra!

Širokouhlý fotoaparát a FullVision displej. Novinka LG Q bude predstavená už zajtra!

2
LG Q
© LG Mobile

Ak sa vám zdá model LG G6 veľký, no páči sa vám jeho širokouhlý fotoaparát a FullVision displej, už zajtra vám bude vyhovené. Kórejský výrobca LG predstaví prvý smartfón z novej Q línie zariadení.

Podľa spravodajcu menom Evan Blass má nový model niesť označenie LG Q6, pričom sa hovorí, že má ísť o akúsi mini verziu aktuálnej a dobre hodnotenej vlajkovej lode LG G6.

Čo nás približne čaká prezrádza samotný výrobca na svojej Facebook stránke, kde novinku v rámci indícií posledné dni promuje.

Výrobca spomína dátum 11. 7. 2017, ktorý pripadá na zajtrajší deň. Je teda jasné, že novinku uvidíme už zajtra. Zároveň odkazuje na vlastnosti, ktoré sú dominantné pre súčasný top model LG G6.

LG Q
© LG Mobile

Nový smartfón z Q línie dostane FullVision displej (zrejme 5,4″), teda zobrazovací panel s minimálnymi rámikmi a pomerom strán 18,5:9. Istotou je tiež širokouhlé snímanie, na ktoré odkazuje animácia so známym režimom pre aktiváciu takéhoto záberu.

Pozor, LG Q6 zrejme nedostane duálny fotoaparát. Samostatný snímač by mal pracovať s 13 Mpx rozlíšením.

LG Q
© LG Mobile

Zatiaľ nevieme, aký typ procesorovej sady bude nový model smartfónu poháňať, nevieme, s akou batériou príde a ani koľko bude avizovaná novinka stáť. Na informácie ale dlho čakať nebudeme, keďže sa premiéry dočkáme už zajtra.

Snáď pôjde skutočne o menšiu vlajkovú loď a nie iba okresaný model s kompromismi.