Úvod Smartphony Aktualizácie Lenovo Moto M dostáva aktualizáciu na Android Nougat

Lenovo Moto M dostáva aktualizáciu na Android Nougat

0
Moto M
© red.

Lenovo Moto M je smartfónom strednej triedy, ktorý bol pre slovenský trh predstavený koncom minulého roka 2016. V recenzii sme sa naň pozreli začiatkom marca

Moto M nie je dokonalým smartfónom a má svoje muchy. Láka však na pekný displej, prémiové vyhotovenie, USB typ C či sympatickú cenovku.

S trhovým štartom bola spojená maloobchodná odporúčaná cena 279 eur. Zariadenie Moto M prišlo na trh s OS Android vo verzii Marshmallow a prísľubom, že obdrží aktualizáciu na verziu Nougat.

Moto M bol po softvérovej stránke v nevýhode, keďže prišli v tomto roku na trh tiež podobne lacné smartfóny Moto G5 a Moto G5 Plus, ktoré už bežali pod taktovkou OS Android Nougat priamo od výroby.

moto m

Lenovo Moto M dostáva aktualizáciu na OS Android Nougat od dnes a treba si na ňu nejaký čas vyhradiť. V prvom rade potrebujete dobré WiFi pripojenie, keďže má aktualizácia veľkosť 1,5 GB.

Ďalej potrebujete dostatočne nabitú batériu, resp. pripojenú USB typ C nabíjačku. Aktualizácia zariadenia bude nejakú dobu trvať, počas ktorej musíte počítať s tým, že sa vám nikto nedovolá.