Úvod Výrobcovia Leagoo Chceš fakt lacný telefón? Tento môžeš získať za smiešny 1 dolár!

Chceš fakt lacný telefón? Tento môžeš získať za smiešny 1 dolár!

1

Čínsky výrobca LEAGOO je v súčasnosti dosť známy aj v našich končinách. Na svojom konte má niekoľko úspešných smartfónov. Jednou z nich je aj novinka LEAGOO KIICAA Power.

Práve tú teraz môžete vyhrať v súťaži, ktorú výrobca spustil na svojej oficiálnej stránke.  Prostredníctvom nej ponúka limitovaný počet kusov (konkrétne len 5) za naozaj smiešnu cenu 0,99 dolárov.

Pravidlá súťaže sú naozaj jednoduché. Na oficiálnej stránke LEAGOO zadáte svoju e-mailovú adresu, zdieľate stránku na svojom Facebooku, pod príspevok napíšete vlastnosť, ktorá vás pri KIICAA Power najviac oslovila a potom už len budete čakať na vyhodnotenie. To prebehne na oficiálnej Facebookovej stránke výrobcu 21. júla 2017, čiže o štyri dni. Ďalšie informácie budú výhercovi oznámené prostredníctvom e-mailu, ktorý dotyčný zadal na stránke LEAGOO.

Čo však LEAGOO KIICAA Power ponúka?

Model disponuje obľúbenou 5,0-palcovou uhlopriečkou displeja s HD rozlíšením, štvorjadrovým procesorom MTK6580A, 2 GB operačnou pamäťou RAM16 GB úložiskom a veľkou, 4000 mAh batériou s podporou rýchleho nabíjania 5V/1.2A. Na zadnej strane tiež nájdeme populárne dve šošovky primárneho fotoaparátu s rozlíšeniami 8 Mpx a 5 Mpx. Interakciu s používateľom má zas na starosti OS Android 7.0 Nougat.

Maloobchodná cena predstavuje 69,99 dolárov, čo je tiež veľmi lákavá suma. Nezabudnite sa však zapojiť do súťaže, možno sa šťastie usmeje práve na vás.

Chcem získať LEAGOO KIICAA Power za 0,99 dolárov