Úvod Zaujímavosti KFC nebude mať len vlastné burgre a hranolky. Pribudne smartfón

KFC nebude mať len vlastné burgre a hranolky. Pribudne smartfón

0
WAT?

Reťazec rýchleho občerstvenia známy ako KFC môžeme navštíviť aj v našich končinách. Populárny je tiež v Číne, kde si budete môcť čoskoro zadovážiť smartfón s logom KFC.

Skôr, ako si začnete ťukať na čelo, prečítajte si dôvody produkcie. Stravovací gigant KFC uzavrel partnerstvo so spoločnosťou Huawei, z ktorej vzíde spomínaný kus inteligentného mobilného telefónu. Počet dostupných kusov bude obmedzený.

Obe spoločnosti majú napriek rozdielnym zameraniam jednu spoločnú vec. Spoločnosť Huawei bola založená v roku 1987 a v tom istom roku otvoril reťazec KFC v Číne svoju prvú prevádzku.

Dve silné svetové značky tak oslavujú spoločné 30. výročie existencie na čínskom trhu. Smartfón dostane červené farebné prevedenie a na jeho zadnej strane sa usídli symbol značky KFC, Colonel Sanders.

KFC smartfon

Jeho podobizeň doplní rok 1987 a v spodnej časti nájdeme aj logo výrobcu Huawei. Smartfón bude vybavený aj po softvérovej stránke. Okrem bežnej aplikácie KFC pribudne KFC prehrávač hudby.

Pomocou neho si vyberiete hudbu, ktorá bude hrať v reštauráciách KFC. Pôjde o akýsi smart jukebox 21. storočia. Nič predsa nepokazí ľahké a zdravé jedlo tak, ako skladba od neobľúbeného umelca, ktorého môžete vďaka KFC smartfónu vypnúť.

Aj napriek argumentom si asi stále ťukáte na čelo. Nevadí. Čína je špecifickým trhom, na ktorom KFC rado experimentuje v rámci digitálneho marketingu.

KFC smartfon

KFC ponúka v Číne vlastnú mobilnú aplikáciu, mobilom môžete aj platiť a dokonca existujú KFC hry pre smartfóny. Ešte lepšie je na tom pobočka reťazca v čínskom Šanghaji. KFC ju vybavilo robotmi, u ktorých si môžete pokrm objednať.

Na stoloch sa ďalej nachádzajú nabíjacie stanice, aby váš budúci KFC smartfón náhodou nezostal bez energie.