Úvod Výrobcovia Xiaomi Kamenná predajňa Xiaomi bude otvorená už od zajtra: Takéto sú ceny!

Kamenná predajňa Xiaomi bude otvorená už od zajtra: Takéto sú ceny!

0

Približne pred dvoma týždňami sme vás informovali o tom, že na Slovensku vyrastie kamenný obchod Xiaomi. Nebolo jasné kedy a ani kde. V susednom Česku majú už situáciu podstatne jasnejšiu. Prvú kamennú predajňu Xiaomi totiž otvárajú už zajtra, t.j. 1. augusta.

Nachádzať sa bude v obchodnom centre Atrium Flora na Vinohradskej 2828/151 (Praha 3).  O otvorení predajni a cenách, ktoré tam môžu zákazníci očakávať informoval server Smartmania.

Prevádzkovateľom nebude samotné Xiaomi ale obchod Beryko s.r.o., ktorá tiež prevádzkuje rovnomenný obchod Beryko.cz. Vynikajúcou správou je, že telefóny a iné zariadenia si zachovajú príjemne nízku cenu. Vystavené budú obľúbené, tzv. ľudové zariadenia za vynikajúce ceny, ako aj úplné novinky, ako napríklad Xiaomi Mi 6.

Len pre predstavu, Smartmania vybrala niekoľko cien:

  • Xiaomi Redmi Note 4 (3 GB/32 GB): 4 199 Kč / 161 € s DPH
  • Xiaomi Redmi 4A (2 GB/32 GB): 2 699 Kč / 103,50 € s DPH
  • Xiaomi Redmi 4X (3 GB/32 GB): 3 799 Kč / 145,70 € s DPH

Xiaomi pripravuje niekoľko typov predajní. Rozdeľujú sa podľa veľkosti, ako aj podľa toho, aké zariadenia sa v nich predávajú. V našich končinách sa objavia dva menšie typy, a to Mi Store a Mi Zone. Najväčší obchod, Mi Home na Slovensku, ani v Českej republike bohužiaľ neuvidíme.

Xiaomi chce v Európe do troch rokov otvoriť viac ako 1 000 predajní. Až polovica z nich bude podobne, ako v Česku, prevádzkovaná zahraničnými partnermi.