Úvod Zariadenia Smartwatch Inteligentné hodinky od Xiaomi sú fantastické: 45-dňová výdrž, GPS, Wi-Fi a viac za...

Inteligentné hodinky od Xiaomi sú fantastické: 45-dňová výdrž, GPS, Wi-Fi a viac za skvelú cenu!

5

Premýšľal si niekedy nad tým, že si zadovážiš poriadne inteligentné hodinky, ktoré nebudú pôsobiť ako hračka? Ak áno, máme pre teba perfektný tip. Xiaomi a jeho dcérska značka Huami spoločne predstavili novú verziu Huami Amazfit Bip.

Hodinky sa sústredia hlavne na dlhú výdrž batérie, ktorá podľa Xiaomi dosahuje až 45 dní. Úžasný výsledok na hodinky, ktoré majú displej, GPS (Sony 28 nm GPS) a Glonass (dvojjadrové polohovanie).

Aby toho nebolo málo, hodinky disponujú IP68 certifikáciou, takže ich v pohode zoberieš aj na kúpalisko, do sprchy či kamkoľvek inde. Navyše, hodinky majú v sebe aj senzor tlaku vzduchu a kompas, takže presne vieš, do čoho ideš a kade sa vybrať.

Zariadenie ponúka štvorcový displej s rozlíšením 176 x 176 pixelov prekrytý tvrdeným sklom Gorilla Glass. Na zadnej strane displeja nájdeš zabudovaný senzor rýchlosti tepu, ktorý ti pomôže zistiť, ako kvalitne zaťažuješ svoje telo počas celého dňa.

Samozrejme, ide o inteligentné hodinky, takže sa môžeš spoľahnúť na spracovanie upozornení, prichádzajúcich hovorov a iných informácií.

Hodinky sú dostupné z obchodu GeekBuying.com za 64 € a ponúkajú angličtinu. Pre zníženie ceny použi zľavový kód HUAMIBIPLITE.