Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Analytici sa mýlili: Galaxy S8 sa predáva o 15 % lepšie, než Galaxy...

Analytici sa mýlili: Galaxy S8 sa predáva o 15 % lepšie, než Galaxy S7

4
Foto: PhoneArena

Informácie z minulého týždňa o tom, že predaje Galaxy S8 zaostávajú za predajmi Galaxy S7 neboli pravdivé. Prišli s nimi analytici, ktorí analyzujú trh so smartfónmi. Aj na základe ich podozrenia si mysleli, že Galaxy Note 8 dorazí už o týždeň skôr, než sa predpokladalo, a to 23. augusta.

Šéf Samsungu, DJ Koh, na konferencii v Tchaj-peji tieto špekulácie zmietol zo stola. Okrem toho, že potvrdil predstavenie Galaxy Note 8 konajúce sa v auguste podotkol, že predaje Galaxy S8 sú podstatne vyššie než predaje Galaxy S7.

Podľa DJ Koha majú byť spoločné predaje Galaxy S8 a S8+ až o 15 % vyššie než predaje Galaxy S7 a S7 edge. Okrem toho, vedenie spoločnosti očakáva, že predaje oboch zariadení budú minimálne ďalší polrok narastať.

Predstavenie Note 8 sa bude konať už 23. augusta s tým, že zariadenie bude dostupné až o mesiac a aj to až v dvoch vlnách. V tej prvej bude dostupné v Južnej Kórei, USA a Spojenom kráľovstve. Zvyšok sveta si ho bude môcť vychutnať neskôr čo môže byť až v októbri. Pre výrobcu to znamená, že záujem o Galaxy S8 a S8+ by mal ostať rovnaký, ak nie vyšší ešte dva mesiace.

No a čo ty? Plánuješ si kúpiť Galaxy Note 8 alebo Galaxy S8/S8+?