Úvod Smartphony Dohady Objavil sa ďalší render Samsungu Galaxy Note 8. Potvrdzuje očakávaný vzhľad

Objavil sa ďalší render Samsungu Galaxy Note 8. Potvrdzuje očakávaný vzhľad

7
samsung galaxy Note 8
© Olixar

Očakávaný phablet kórejského Samsungu už nie je žiadnym tajomstvom, aspoň čo sa dizajnu týka. Ako bude Samsung Galaxy Note 8 vyzerať prezradilo hneď niekoľko únikov.

Ako prvá sa na verejnosti objavila 3D vizualizácia, ktorú priniesol @OnLeaks spolu so serverom 91MobilesHneď na prvý pohľad zaujal duálny fotoaparát, ktorý mierne vyčnieval nad konštrukciu.

Toto prevedenie následne potvrdil výrobca príslušenstva Olixar, ktorý priniesol render Galaxy Note 8 spolu nasadenými vlastnými krytmi (tit. foto). Tie si dokonca už teraz môžete pre Galaxy Note 8 objednať.

Opäť zaujal na prvý pohľad duálny fotoaparát, no tentokrát aj bezrámikový Infinity displej, ktorý sme premiérovo spoznali pri dvojičkách Galaxy S8.

O tretí a zároveň najčerstvejší pohľad na vzhľad Galaxy Note 8 sa postaral Jonathan Endicott, šéf spoločnosti Slickwraps.

Táto spoločnosť vyrába fólie a skiny pre rôzne technologické zariadenia, vďaka ktorým si dokážete prispôsobiť ich vzhľad. Siahnuť môžete po mnohých farbách alebo prevedeniach, ktoré napodobňujú napríklad drevo či uhlíkové vlákna.

Galaxy Note 8
© Jonathan Endicott

Jonathan Endicott publikoval na sociálnej sieti Twitter CAD návrh pre Galaxy Note 8, ktorý je v podstate takmer totožný s predošlými dvoma zverejnenými podobami.

Obrazové materiály pochopiteľne prezradili aj polohu snímača odtlačkov prstov. Ten sa, žiaľ, opäť nachádza vedľa fotoaparátu tak, ako pri dvojici Galaxy S8. Tentokrát je ale umiestnený ďalej, pričom medzeru vypĺňa LED blesk a snímač srdcového tepu.

Pri používaní danej senzorovej výbavy sa asi zašpineniu šošovky fotoaparátu nevyhneme. Podotýkame, že ide stále o neoficiálne informácie, čiže je istá dávka skepticizmu namieste.

Samsung Galaxy Note 8 má byť predstavený začiatkom septembra.