Úvod Hry Tvorcovia hry Candy Crush Saga predstavili novú hru pre smartfóny. Využíva podobný...

Tvorcovia hry Candy Crush Saga predstavili novú hru pre smartfóny. Využíva podobný princíp

0

Candy Crush Saga je nenávidenou a zároveň milovanou hrou, ktorá zabáva niekoľko miliónov hráčov. Teda skôr zabávala. Hra je stále veľmi populárna, no jej najväčší boom už (našťastie) skončil. 

Candy Crush Saga nereprezentovala náročný herný žáner. Jednoduchá hra s doslova neprekonateľným množstvom levelov bola svojím spôsobom poriadne návyková. Popri Angry Birds ide o jednu z najúspešnejších mobilných hier vôbec.

Tvorcovia Candy Crush Sagy aktuálne uviedli do obchodov s aplikáciami nový titul s názvom Stellar: Galaxy Commander. Hra je určená pre iOS a Android, a momentálne sa dá stiahnuť len v Indonézii a v Holandsku.

Obmedzená dostupnosť je často spojená s testovaním v ostrej prevádzke a ak nenastanú komplikácie, tvorcovia hry jej dostupnosť rozšíria do celého sveta. Určite chcú k displejom prilákať čo najviac hráčov.

Candy Crush Saga

Stellar: Galaxy Commander sčasti využíva rovnaký princíp ako Candy Crush Saga. Puzzle žáner zameraný na zhodu troch rovnakých elementov ale vývojári ozvláštnili. Pridali strategické ponímanie v reálnom čase a hru pre viacerých hráčov.

Razom sa tak hra javí ako oveľa zaujímavejšia. Ak nebude poruke žiadny živý hráč pre PvP súboje, hra vám súpera dodá sama. Bude softvérový a bude využívať prvky strojového učenia, čiže ho tak ľahko poraziť nemusíte.

Nemyslíme si, že obmedzená dostupnosť potrvá dlhú dobu. Skôr vývojári zapracujú na čo najrýchlejšom rozšírení. To, ako hra vyzerá a pracuje, zistíte v promo videu nižšie.