Úvod Aplikácie Aplikácia Pierra premení vaše fotografie na umelecké diela. Offline, zadarmo a bez...

Aplikácia Pierra premení vaše fotografie na umelecké diela. Offline, zadarmo a bez reklám

1
Pierra

Určite si mnohí spomínate na aplikáciu Prisma, ktorá sa stala behom krátkej chvíle veľmi populárnou. Prisma dokáže akúkoľvek fotografiu premeniť na umelecké dielo.

Aplikácia Pierra dokáže niečo veľmi podobné, resp. takmer rovnaké. Bežným snímkam priradí výzor na základe umeleckého štýlu, ktorý je typický pre diela od Picassa, Pierra a da Vinciho.

Umelecké štýly majú podobu filtrov, ktoré aplikujete jedným dotykom. V súčasnosti ich aplikácia ponúka 26.

Následné stiahnutie a zdieľanie upravenej fotografie je veľmi jednoduché a autor aplikácie pripravil pre potencionálnych používateľov príťažlivé vlastnosti.

V prvom rade nepotrebujete žiadne internetové pripojenie, čo sa o appke Prisma povedať nedá. Aplikácia Pierra funguje aj offline. Okrem toho si ju môžete stiahnuť zadarmo a dokonca vás nebudú otravovať ani zobrazované reklamy.

aplikácia Pierra

Transformácie fotografií sú náročnejšie, preto ak sa vám pri spracovaní snímok objaví chybové hlásenie, pravdepodobne nebudete mať dostatok voľnej operačnej pamäte. Problém sa môže objaviť hlavne pri hardvérovo horšie vybavených smartfónoch.

Autor odporúča zatvorenie všetkých bežiacich aplikácií na pozadí, poprípade zmenšenie originálnej fotografie. Následne by už mala úprava snímky prebehnúť bez problémov.

Aplikácia Pierra je novinkou, ktorá stojí za vyskúšanie. Pokiaľ sa vám páčila populárna Prisma, Pierra má rovnaké šance na používateľský úspech. Aplikáciu nájdete v obchode Google Play na >tejto adrese<.