Úvod Aplikácie Pozor, úžasná aplikácia hviezdnej oblohy v zľave! + pár bezplatných kúskov

Pozor, úžasná aplikácia hviezdnej oblohy v zľave! + pár bezplatných kúskov

0
aplikácie

V obchode Google Play vás dnes možno privítala zaujímavá zľava, ktorá patrí jednej z najlepších aplikácií zameraných na astronómiu. Hviezdna obloha fascinuje a presvedčiť sa o tom môžete za 1,19 €.

Presne táto cena prislúcha aplikácii Star Walk 2, ktorá sa pýši vysokým počtom pozitívnych hodnotení.

V akomkoľvek období a na akomkoľvek mieste môžete priamo v reálnom čase pozorovať hviezdy, súhvezdia, planéty a ďalšie nebeské telesá.

Aplikácia skvele poslúži deťom, dospelým, amatérom, nadšencom či serióznym hvezdárom. Aplikácia vám ukáže presnú mapu hviezdnej oblohy podľa toho, kam smartfónom smerom k nebu namierite.

O každom telese a aspekte hviezdnej oblohy vám aplikácia Star Walk 2 predostrie podrobné informácie. Dokonca je k dispozícii aj rozšírená realita a pár ďalších funkcií.

Aplikácia stojí v plnej verzii a v pôvodnej cene 2,99 €. Aktuálna a dočasná zľava tak cenu okresala takmer na tretinu. S appkou vás lepšie zoznámi sprievodné video a stiahnuť si ju môžete z obchodu Google Play, kam vás dopraví >tento odkaz<.

https://youtu.be/mNt1vTxqVuQ

Zadarmo

Ak vás hviezdy nezaujímajú, zaujímať vás určite bude bezplatný prémiový obsah. Vybrali sme tri kúsky, ktoré stoja za inštaláciu.

Na ako prvú by sme poukázali na hru Zenge. Zenge je pomerne zvláštnou logickou hrou, ktorá sa sústreďuje okolo osôbky menom Eon. Hra rozpráva jej príbeh, ktorého budete súčasťou.

Eon uviazol medzi svetmi a časom, čo musíte vyriešiť. Hra má upokojujúci charakter, čiže v nej nenájdete žiadne body, rebríčky, in-game obchody ani nič podobné, čo by vás rozptyľovalo.

Hra sama o sebe nebola drahá. V pôvodnej cene stojí iba 0,59 €, no stále to je viac ako 0 €. Trailer a odkaz na stiahnutie vidíte nižšie.

>Stiahnuť Zenge z Google Play<

aplikáciaĎalší zľavnený obsah pripadá na dve aplikácie. Prvou je Memory Booster for Android Pro, ktorý vám dá plnú kontrolu nad pamäťami smartfónu. Tento typ aplikácií je kontroverzný, keďže môžu viac ublížiť ako pomôcť.

Keď už inštalovať, tak na staršie verzie operačného systému Android. Novšie iterácie majú správu pamätí, výkonu a optimalizácie nastavené na vysokej úrovni. Pôvodná cena aplikácie je až 4,19 €.

>Stiahnuť Memory Booster z Google Play<

aplikáciaTrochu seizmológie do smartfónu prinesie appka Vibration Meter PRO. Aplikácia zaznamenáva vibrácie pomocou senzorov zariadenia na všetkých 3 osiach – X, Y a Z.

Účinky vibrácií zároveň priblíži medzinárodná Mercalliho stupnica, ktorá sa používa na vyhodnotenie veľkostí a účinkov zemetrasení.

>Stiahnuť Vibration Meter z Google Play<