Úvod Aplikácie Adobe Photoshop Lightroom pre Android prechádza redizajnom

Adobe Photoshop Lightroom pre Android prechádza redizajnom

0

Ak radi prostredníctvom smartfónu vylepšujete inak fádne fotografie, istotne používate niektorú z popredných aplikácií pre úpravu fotografií. Je možné, že je ňou napríklad Snapseed, no nevynechali by sme ani skúsenú konkurenciu.

Adobe Photoshop Lightroom môžeme na smartfónoch s operačným systémom Android používať už nejaký ten piatok. Tvorcovia aplikácie sa dokopali k väčšej aktualizácii, ktorá prináša vítané zmeny v používateľskom rozhraní aplikácie.

Tvorcovia hovoria, že nový dizajn navrhli takpovediac od podlahy, aby čo najviac zapadol do natívnej podoby operačného systému Android. V skutočnosti však nejde až o takto významné zmeny.

Každopádne tu ale novinky sú a sú vítané. V prvom rade, Adobe Photoshop Lightroom pôsobí jednoduchšie a pracuje rýchlejšie. Vývojári označili tlačidlá a funkcie ich názvami, resp. účelom.

Photoshop

Konečne tak nemusíte námatkovo skúšať nepoznané možnosti. Pekne uvidíte, čo to či ono tlačidlo robí a aká je jeho funkcia. Vývojári navyše rozšírili podporu pre ďalšie fotoaparáty a objektívy, z ktorých bude možné snímky upravovať v RAW a DNG formátoch (zoznam TU).

Aplikáciu Adobe Photoshop Lightroom si môžete stiahnuť a používať ju bezplatne. Pokiaľ ale budete chcieť využívať ďalšie funkcie a synchronizáciu fotografií medzi zariadeniami, prihlásiť sa musíte do služby Adobe Creative Cloud.

Adobe Photoshop Lightroom nájdete v obchode Google Play na >tejto adrese<.