Úvod Bluboo Bluboo S1 TOP 8 dôvodov, prečo sa oplatí kúpiť bezrámikový BLUBOO S1, ktorý ťa...

TOP 8 dôvodov, prečo sa oplatí kúpiť bezrámikový BLUBOO S1, ktorý ťa finančne nezruinuje

Tlačová správa

8

Bluboo je sympatická firma, ktorá sleduje trendy vo svete technológií a okamžite ich implementuje do svojich zariadení. Tie na rozdiel od ostatných firiem nepredáva za premrštené ceny. Naopak, cenu ladí skôr na ľudovú nôtu. Inými slovami, drží ju čo najnižšie.

Posledných pár mesiacov sa nesie v znamení bezrámikových smartfónov, ktoré sú pre zákazníkov azda najpútavejšie. V Bluboo sa teda rozhodli, že pripravia svoj vlastný počin, ktorým by zaujali aj ľudí, ktorým sa za bezrámikový dizajn nechce vyhadzovať 500 €, 600 € alebo dokonca 700 a viac eur. Tak nejak vznikol model Bluboo S1. Toto je 8 dôvodov, o ktorých si firma myslí, že by vás mohli presvedčiť o jeho kúpe. Poďme na to.

1. Bezrámikový dizajn

BLUBOO S1 ponúka bezrámikový dizajn. Firme sa podarilo zmenšiť reproduktor, resp. slúchadlo natoľko, že ich takmer nie je vidieť. Prednú kameru zas presunuli na spodnú časť, a tak displej tvorí takmer 90 % prednej strany smartfónu.

2. Osemjadrový procesor

BLUBOO S1 poháňa osemjadrový procesor Helio P25, ktorý je aj vzhľadom na značku výrobcu prekvapivo výkonný.

3. Duálny fotoaparát

BLUBOO S1 ponúka duálny fotoaparát so senzormi od Sony. Hlavný z nich má 16 Mpx rozlíšenie, druhý má 3 Mpx rozlíšenie.

4. Veľká pamäť RAM a úložisko

BLUBOO S1 ponúka úctyhodné 4 GB operačnej pamäte RAM a 64 GB rozšíriteľného úložiska (až o 256 GB). O pamäť teda nebudete mať starosť.

5. 5,5″ displej a Gorilla Glass

BLUBOO S1 ponúka 5,5-palcový Full HD displej od spoločnosti SHARP chránený vrstvou skla Corning Gorilla Glass 4. Tým sa znižuje šanca prasknutia displeja až o 50 %.

6. Veľká batéria, ktorá sa nabije rýchlo

BLUBOO S1 disponuje 3 500 mAh batériou, ktorú nabijete mocou technológie rýchleho nabíjania. Na jedno nabitie ponúka výdrž na 28 hodín neustáleho telefonovania, 36 hodín prehrávania hudby, 22 hodín prehrávania videa. Naplno sa nabije do 90 minút.

7. Zakrivené 2.5D sklo

BLUBOO S1 ponúka 2.5D zakrivené sklo, ktoré je nádherným dizajnovým prvkom. Okrem toho, že pekne vyzerá úžasne pôsobí aj na dotyk.

8. OTG a USB C

BLUBOO S1 ponúka OTG konektivity a obojstranný USB Typ C port. V krabičke nájdete aj adaptér z USB C na 3,5 mm.

BLUBOO S1 je tak najlacnejší, resp. cenovo najefektívnejšie spracovaný smartfón s bezrámikovým displejom. Do predpredaja by mal vojsť už 10. júla za cenu približne 150 dolárov. Viac detailov nájdete na oficiálnom webe, www.bluboo.hk.

– Tlačová správa –