Úvod Operátori 4ka 4ka na celé leto ponúka neobmedzené dáta: Má to jeden háčik

4ka na celé leto ponúka neobmedzené dáta: Má to jeden háčik

Tlačová správa.

6

Výsledky európskeho digitálneho prieskumu Eurostat 2017 dokazujú, že Slováci si už život bez mobilu s internetom ani nevedia predstaviť. Takmer tri štvrtiny z nás surfujú na internete primárne vo svojom mobile (71%).

Internet je dnes dôležitým každodenným komunikačným nástrojom, zdrojom informácií a zábavy a postupne nahrádza mobilné hlasové služby a SMS. Slováci cez internet najčastejšie komunikujú cez email (88%), video hovory (57%), chatovacie programy a sociálne siete (71%), ktoré pravidelne využíva viac ako 9 z 10 mladých ľudí do 25 rokov (95%).

4ka pripravila pre všetkých zvýhodnenú ponuku „Nekonečné dáta od 4ky“, vďaka ktorej budú môcť neobmedzene dátovať na celom Slovensku až do polovice septembra úplne zadarmo. Štvrtý mobilný operátor už od svojho vstupu na trh prepisuje históriu telekomunikačného trhu. So svojou ponukou atraktívnych dátových balíkov naštartoval na Slovensku dobu dátovú a ako prvý ponúkol zákazníkom naozaj neobmedzený mobilný internet.

„Pre všetkých Slovákov, ktorí sa rozhodujú čo s načatým letom, prinášame revolučnú zvýhodnenú ponuku, aká tu ešte nebola. Počas leta môžu naši zákazníci surfovať na internete, sťahovať aplikácie do mobilu, sledovať sociálne siete a zdieľať svoje zážitky so známymi neobmedzene, kľudne aj 24 hodín denne, 7 dní v týždni a užiť si tak so 4kou leto s nekonečným internetom v mobile úplne zadarmo,“ uviedol riaditeľ pre stratégiu SWAN Mobile, a.s., Jozef Lasz.

Ako získať Nekonečné dáta od 4ky zadarmo

Nekonečné dáta od 4ky zadarmo môže získať každý, kto si od 21.7. do 31.8. 2017 zakúpi a aktivuje novú SIM kartu od 4ky, dobije si kredit vo výške minimálne 4 € a odošle aktivačný email. Neobmedzený objem dát môžu zákazníci čerpať až do 15. septembra vo vlastnej sieti 4ky aj v národnom roamingu, v sieti obchodného partnera. Štartovací kredit 4€ spolu s dobitým kreditom je možné využiť na všetky dostupné služby 4ky.

  1. Kúpte a aktivujte si SIM kartu od 4ky od 7. do 31.8.2017
  • Na každej pošte, SWAN CENTRE alebo cez e-shop 4ka.sk/eshop
  1. Dobite si kredit aspoň 4 €
  1. Zašlite email na adresu chcem@nekonecnedata.sk
  • Do predmetu e-mailu treba uviesť aktuálne zakúpené telefónne číslo 4ky alebo prenesené číslo do 4ky a posledné štvorčíslie SIM karty. Príklad: 0950999999 1234
  • Údaje nájdete na obálke zakúpenej SIM karty alebo vo vašej Zmluve. Číslo vašej SIM karty získate aj zavolaním na skrátené číslo *100# a číslo SIM karty sa vám zobrazí na displeji telefónu
  • Všetky potrebné informácie nájdete aj na stránke 4ka.sk/nekonecne-data

Zdroj dát: Eurostat – Digital economy & society in the EU, 2017 edition