Medzinárodný predajca Geekbuying oslavuje piate narodeniny a ako býva pri takýto príležitostiach zvykom, pre svojich zákazníkov si pripravil množstvo zliav.

Geekbuying spojil tzv. Karneval zliav exkluzívne so značkou Xiaomi, ktorú asi netreba bližšie uvádzať. Obľúbený čínsky výrobca má v portfóliu niekoľko skvelých produktov, ktoré vo karnevale zliav nechýbajú.

Zľavová akcia začala už pred pár dňami, 6. júna, a potrvá až do 16. júna 2017. Väčšina zaujímavých kúskov je imitovaná počtom a dostupnosťou. Tie horúcejšie logicky miznú rýchlejšie, no stále ich je viac ako dosť.

Xiaomi Redmi 4X – obľúbený základ

Hneď v úvode môžete nájsť Xiaomi Redmi 4X, ktorý je k dispozícii aj v európskych skladoch, a dokonca v rôznych pamäťových konfiguráciách. Ide o jeden z kompaktnejších modelov výrobcu.

5″ displej s HD 720p rozlíšením je osadený v celokovovom tele s hrúbkou necelých 9 milimetrov. Výkon má na starosti schopná procesorová sada Qualcomm Snapdragon 435, ktorej sekunduje aj 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko.

xiaomi_redmi_4x
© geekbuying.com

V nemeckej lokalizácii predajcu sa nachádza extravagantnejšie zlaté prevedenie ako aj tradičné čierne. Siahnuť môžete tiež po verzii s 2 GB RAM a 16 GB pamäťou, ktorá je o niečo lacnejšia. Cenový rozdiel nie je veľký, preto by sme išli skôr do objemnejších pamätí.

Cena sa pohybuje od asi 130 eur za základ až po 150 eur za globálnu a lepšie vybavenú verziu. Zariadenie by malo byť dostupné v zľave ešte 18 hodín (v čase písania tohto textu).

Xiaomi Redmi Note 4 – výkonnejší kúsok pre náročnejších

Ak je vám 5-palcová obrazovka málo, hneď vedľa natrafíte na model Redmi Note 4. Jeden z najobľúbenejších smartfónov z pomeru ceny a výbavy poháňa skvelý Snapdragon 625, ktorý je energeticky nenáročný, no dostatočne výkonný. Chválu si vyslúžil napríklad pri smartfóne Moto Z Play.

Okrem väčšieho displeja obdržíte aj väčšie rozlíšenie (5,5″, FHD 1080p) a masívnu, 4 100 mAh batériu. MIUI 8 má povesť dobre vyladeného prostredia a 13 Mpx fotoaparát disponuje svetelnosťou f/2.0.

Geekbuying
© geekbuying.com

Tak ako model predtým, aj tento podporuje 800 MHz LTE pásmo používané v našich končinách. Vybrať si ale musíte model označený ako Global Version.

Opäť môžete siahnuť po rôznych pamäťových verziách a farebných prevedeniach. Cena sa model od modelu mierne líši, preto kategóriám venujte pozornosť.

Xiaomi Yi 4K+ – kamera, ktorú sa oplatí nosiť so sebou

Skôr ako smartfón by sme v tomto začínajúcom letnom období volili akčnú kameru. Akčná kamera Xiaomi YI 4K+ je dostupná skladom v Nemecku, čiže vás nebude otravovať žiadna colná byrokracia.

Ku kamere predajca pribalil vodotesné púzdro, čiže je kamera ako stvorená pre letnú dovolenku pri mori.

Geekbuying
© geekbuying.com

Zábery zhotoví integrovaný 12 Mpx 1/2.3″ snímač Sony IMX377 so 155 stupňovým uhlom záberu. 4K záznam je vítaný, no hlavne v teréne odporúčame používať obvyklé FHD. Batéria vydrží na jedno nabitie dlhšie a na pamäťovej karte zostane viac voľného miesta. Všetky detaily nájdete stránke kamery.

Ako sme spomínali v úvode, Karneval zliav je plný Xiaomi zariadení. Nájdete v ňom 10 000 mAh power banku, lepšie vybavené posledné modely smartfónov výrobcu, slúchadlá alebo inteligentné hodinky.

power banka
© geekbuying.com

Karneval zliav nájdete v odkaze nižšie, pričom si ho môžete minimálne iba prezrieť a porovnať s konkurenciou. Každé ušetrené euro sa počíta.