Jeden z mojich najobľúbenejších čínskych eshopov, Geekbuying.com, práve teraz oslavuje svoje 5. narodeniny. Pri tejto príležitosti spustil skutočné zľavy, vďaka ktorým nakúpiš azda najlacnejšie na internete. Musíš sa ale poponáhľať, zľava nebude trvať dlho, všetky zariadenia sú časovo obmedzené.

Xiaomi Redmi 4A – Globálna verzia

Cena: 84,85 €

Xiaomi Redmi 4A bežne stojí vyše 100 € a mnohými, vrátane nás, je opisovaný ako najlepší lacný smartfón vôbec. Ponúka totiž procesor Snapdragon 425, grafický procesor Adreno 308 a krásne vyladený MIUI 8, o ktorý sa Xiaomi vzorne stará. Naozaj, dostávať aktualizáciu každý týždeň má niečo do seba.

Ak teda nehľadáš telefón s výbavou vlajkovej lodi, ktorý by bol dva, tri alebo až štyrikrát drahší, máme pre teba perfektný tip. Xiaomi Redmi 4A je zabalený do prémiovej kovovej konštrukcie, v ktorej je osadený 5,0-palcový HD displej. Každý jeden pixel poháňa nadpriemerná 3 030 mAh batéria, ktorá ti telefón vďaka HD rozlíšeniu pri živote udrží dva a možno, dovolíme si tvrdiť, aj tri dni.

Zadnú stranu zdobí 13 Mpx fotoaparát, prednú zas 5 Mpx senzor. To nie je všetko, vzhľadom na to, že ide o Global verziu má tento model odomknuté aj 800 MHz frekvenciu pre LTE!

Ak ho chceš za 84,85 €, musíš sa poponáhľať. Akcia začína o 10.00 nášho času a obmedzená je počtom 100 kusov.

Xiaomi Mi 5S Plus – Globálna verzia

Cena: 276,91 €

Ak tvoje srdiečko piští po tom najlepšom čo Xiaomi vyrába, toto určite neprehliadni. V akcii sa dnes objaví aj Xiaomi Mi 5S Plus, jeden z najlepších Xiaomi telefónov, aké existujú. Viem to, pretože som ho niekoľko týždňov používal ako môj hlavný telefón. Je fakt úžasný.

Mi 5s Plus ťa doslova uchváti kvalitou spracovania, dizajn, použitými materiálmi, výkonom a taktiež spracovaním, resp. vyladeným softvérom. Mi 5S Plus ponúka 5,7-palcový displejFull HD rozlíšením, procesor Snapdragon 821 (rovnaký má aj LG G6), 4 GB operačnej pamäte RAM, rýchle úložisko UFS 2.0 a oveľa, oveľa viac.

V telefóne nájdeš aj 3 800 mAh batériu, teda poriadneho macka, ktorá keď sa vybije, nemusíš zúfať. Priložená nabíjačka a kábel totiž podporujú technológiu rýchleho nabíjania, Qualcomm Quick Charge 3.0. Vynikajúca výbava za ešte lepšiu cenu! Mi 5s Plus totiž v zľave kúpiš, a teraz sa podrž, za 276,91 €.

To je na Slovensku teritórium low-end telefónov, za rovnaké peniaze môžeš mať namakanú vlajkovú loď. Akcia na Mi 5S Plus začína o 14:00 nášho času a je obmedzená aj počtom kusov. Za túto cenu ich bude dostupných len 100, treba sa preto poponáhľať!

Ďalšie zaujímavé kúsky podľa času začiatku akcie

Od 10:00

 

Od 12:00

 

Od 14:00

Všetky aktuálne zľavy rozdelené podľa času, v ktorom začnú platiť nájdeš na tomto odkaze.