Úvod Výrobcovia Xiaomi Aj ty si Xiaomi pozitívny? Tieto telefóny sa predávajú ako teplé rožky,...

Aj ty si Xiaomi pozitívny? Tieto telefóny sa predávajú ako teplé rožky, keď zbadáš cenu, nebudeš sa čudovať!

Ak máš zálusk na telefón od Xiaomi, teraz je ten najlepší čas využiť aktuálne zľavy.

12

Xiaomi je v našich končinách nesmierne populárny výrobca, a to aj napriek tomu, že tu svoje zariadenia oficiálne nepredáva. Svedčí o tom aj fakt, že niektorí slovenskí predajcovia vo veľkom dovážajú rôzne modely, ktoré potom so svojou prirážkou predávajú slovenským zákazníkom.

Čo však ak chcete telefón za fakt dobrú cenu? V tomto prípade odporúčame počkať na jednu z rôznych akcií čínskych predajcov, ako napríklad na tú, ktorá momentálne prebieha v obchode GeekBuying.com. Tí si v rámci osláv svojich 5. narodenín pripravili skutočne zaujímavé kúsky za vynikajúce ceny. Veď sa pozrite sami.

Mi 5s Plus – Global version

Cena: 287,03 €

Xiaomi Mi 5s Plus je definitívne jeden z najlepších smartfónov, aké som kedy vyskúšal. Do tohto zoznamu patria všetky novinky, ktoré nedávno vyšli na trh či už ide o Galaxy S8, LG G6, Xperia XZ Premium alebo Xiaomi Mi 6.

Xiaomi Mi 5s Plus aj napriek tomu patrí medzi mojich TOP 10 zariadení, aké si teraz môžete kúpiť. Prečo? Stojí za tým hneď niekoľko dôvodov. Prvým je spracovanie, ktoré je fantastické. V ruke pôsobí pevne a hlavne prémiovo čo sa o mnohých iných smartfónoch predávaných za xy vyššiu sumu tvrdiť nedá.

Druhým dôvodom je výbava. Mi 5s Plus totiž ponúka 5,7-palcový Full HD displej, 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko. Zariadenie poháňa Snapdragon 821 (rovnaký ako LG G6) a spoľahnúť sa môžete aj na rýchle úložisko UFS 2.0.

Okrem toho, zadnú stranu zdobí 13 Mpx fotoaparát a nechýba ani veľká 3 800 mAh batéria. Slušné čo?

Tretím dôvodom prečo by som siahol práve po Mi 5s Plus je jeho cena. Tá sa momentálne zastavila na hranici 287,03 € čo je jedna z najlepších cien na trhu. Fakt perfektná kúpa, z ktorej budete mať radosť. Získate totiž výbavu hodnú vlajkovej lode za cenu, ktorá spomínaný LG G6 podlieza o pár stoviek eur.

Xiaomi Redmi Note 4 Pro – EÚ sklad!

Cena: 179,39 €

Xiaomi Redmi Note 4 Pro je osvedčenou klasikou, ktorá vás podrží vo všetkých situáciách. Za svoju priam smiešne nízku cenu ponúka vynikajúcu výbavu postačujúcu aj pre náročnejších používateľov. Redmi Note 4 Pro ponúka 3 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, 13 Mpx fotoaparát, 4 100 mAh batériu a 5,5-palcový Full HD displej a nechýba ani snímač odtlačkov prstov.

Zariadenie sa predáva aj lacnejšie, hlavne teda v čínskom sklade, no pri objednaní z Číny musíte počítať aj s poplatkami pri dovoze. Preto sme vybrali Redmi Note 4 Pro zo španielskeho skladu, odkiaľ vám ho pošlú bez nutnosti doplácať daň alebo sa vôbec baviť s colníkmi. Celkovo vynikajúca ponuka, ktorú sa oplatí využiť!

Xiaomi Mi 6 – Global ROM

Cena: 385,70 €

Viete prečo máme tak radi Xiaomi? Lebo ich novú vlajkovú loď, Xiaomi Mi 6, dokážu ponúkať za cenu, ktorá je dvakrát nižšia než pri Galaxy S8. Ako je to možné? Na to aj ťažko odpovedať. Každopádne, to najnovšie a najlepšie od Xiaomi môže byť vaše za 385,70 €. Ide pritom o konfiguráciu so 6 GB RAM64 GB pamäťou, spoľahnúť sa tak môžete na poriadny výkon.

Xiaomi Mi 6
Xiaomi Mi 6 © Xiaomi

Novinku poháňa najvýkonnejší čipset Snapdragon 835, operačný systém Android 7.1 NougatMIUI 83 350 mAh batéria. Celkovo teda ide o úžasnú ponuku, ktorá vám zaručí najlepší zážitok zo Xiaomi na slušných pár rokov.

Xiaomi Mi6
Xiaomi Mi6

V zľave je aj viac zaujímavých modelov. Zhrniem ich nižšie:

Viac zliav si môžete pozrieť na tomto webe. Dávajte však pozor, je veľmi jednoduché prepadnúť tak bohatému výberu!