Úvod Novinky Výrobcovia Xiaomi Mi 6 so super lesklou povrchovou úpravou sa zrejme predávať nebude

Xiaomi Mi 6 so super lesklou povrchovou úpravou sa zrejme predávať nebude

1
xiaomi mi 6

Aj čínsky výrobca Xiaomi prepadol trendu zrkadlových povrchových úprav, ktoré sa rozmohli pri aktuálnych vlajkových lodiach niektorých výrobcov.

Bonus v podobe osobného kozmetického zrkadielka získate, ak si kúpite Sony Xperia XZ Premium, HTC U11, HTC U Ultra a U Play a najnovšie aj LG G6+. Ten sa zatiaľ predáva iba na domácej pôde v Južnej Kórei.

Xiaomi Mi 6 sa mal zaradiť medzi tieto popredné zariadenia. Strieborná edícia v extrémne lesklom prevedení však na trh zrejme nedorazí. Výrobca pri predstavení zariadenia prisľúbil, že na trh uvedie dve špeciálne edície.

Jednu z nich poznáme. Keramickú verziu s konštrukčnými detailami z 18K zlata mala doplniť práve strieborná edícia, ktorá je aktuálne v nedohľadne.

Marketingový riaditeľ spoločnosti Xiaomi sa na sociálnych sieťach vyjadril, že proces výroby super lesklého povrchu je mimoriadne náročný. Výrobca na proces nerezignuje a stále hľadá čo najlepšie riešenie pre efektívnu a spoľahlivú výrobu.

Vyhliadky ale nie sú zrovna pozitívne.

xiaomi mi 6
Strieborná verzia je bez pochyby veľmi efektná

Na jednu stranu oceňujeme, že výrobca nechce na trh uviesť zariadenie, ktoré by bolo nejakým spôsobom nedokonalé. Aj keď ide iba o povrchovú úpravu.

Na druhú stranu by ale nemal sľubovať to, čo nedokáže splniť. Schopnosti výrobného procesu mali byť overené ešte pred oficiálnym vyhlásením. Ak by to tak bolo, aktuálna situácia by nenastala.

Nevieme ako vám, ale nám príliš lesklé prevedenia smartfónov (subjektívne) zrovna nevoňajú. Oceňujeme, že sú vizuálne príťažlivé, no po praktickej stránke skôr prídu vhod matnejšie prevedenia.

Páčia sa vám zrkadlové povrchové úpravy alebo naopak, oblúkom by ste sa im vyhli? Hlasujte v ankete!

[totalpoll id=“178943″]