Úvod Xiaomi Xiaomi Mi 5 Xiaomi Mi 5 získava veľkú aktualizáciu, ktorá podstatne vylepšuje stabilitu a rýchlosť!

Xiaomi Mi 5 získava veľkú aktualizáciu, ktorá podstatne vylepšuje stabilitu a rýchlosť!

2
Xiaomi Mi 5 je stále jedno z najlepšie predávaných zariadení, a to aj napriek tomu, že ho už od jeho minuloročného predstavenia stihli nahradiť modely ako Mi 5S, 5S Plus či dokonca tohtoročný top model, Xiaomi Mi 6.

Čínsky výrobca je známy tým, že sa poctivo stará aj o staršie modely, čoho príkladom je najnovšia aktualizácia modelu Mi 5 na MIUI 8.5.2.0.

Nová aktualizácia prináša niekoľko veľkých vylepšení a opráv chýb, ktoré trápili tisíce majiteľov tohto pozoruhodne úspešného modelu. Medzi novinkami v aktualizácii je lepšia správa procesora, ktorý je odteraz šetrnejší k batérii a zároveň efektívnejší pri práci s aplikáciami.

Veľký dôraz na bezpečnosť

Okrem toho, Xiaomi spravil niekoľko zmien aj v celkovom fungovaní systému. Medzi novinkami objavíte napríklad možnosť vyhľadávania pri volení časových pásiem a možnosť skryť notifikácie z uzamykacej obrazovky. Medzi bezpečnostné opatrenia radíme aj overovacie SMS správy, ktoré sa objavia až po tom, ako odomknete zariadenie.

Nakoniec, vylepšením prešiel aj systém, podľa ktorého Mi 5 nastavuje automatický jas.

Aktualizované: V pôvodnom článku sme nesprávne uviedli, že MIUIOS.cz aktualizáciu na MIUI 8.5.2.0 ešte nevydal. Opak je pravdou, táto aktualizácia je už dostupná.