Úvod Zariadenia Xiaomi kolobežka je technologický klenot: Prejde 30km, má rýchlosť až 25km/h a teraz...

Xiaomi kolobežka je technologický klenot: Prejde 30km, má rýchlosť až 25km/h a teraz stojí najmenej v histórii!

131
Xiaomi okrem smartfónov vyrába aj zaujímavé príslušenstvo a iné zariadenia. Napríklad inteligentnú kolobežku.

Ak ste si mysleli, že Xiaomi ponúka len smartfóny a príslušenstvo k nim, mýlili by ste sa. Označenie „Mi“ sa objavilo už na kadejakých výrobkoch, od variča ryže, až po tenisky. Teraz si s podobným označením môžete kúpiť aj kolobežku.

Xiaomi Mijia – elektrická kolobežka

Cena: 343,99 €

Neobyčajná kolobežka sa volá Xiaomi Scooter 2 (Mijia) a ako by ste už mohli čakať, hravo sa k nej pripojíte aj pomocou smartfónu. S dojazdom približne 30 km na jedno nabitie je to priam ideálny mestský prostriedok. Či už sa chcete rýchlejšie dostať do práce, školy či malý nákup, Mijia s tým nebude mať žiaden problém. Zvláda dokonca maximálnu rýchlosť až 25 km/h.

Takáto technologická kolobežka doteraz stála približne 500 € s tým, že doplatiť ste si pri dovoze museli aj 20 % daň. Nová ponuka obchodu TomTop.com však cenu poriadne znížila.

Cena po zadaní kódu AJMISCTT klesne na 343,99 € a to nie je všetko. Obchod zaručuje, že pri dovoze za vás zaplatí všetky poplatky, a teda aj 20 % daň. Finálna cena, ktorú zaplatíte je teda spomínaných 343,99 €. Paráda!

Zhiyun Smooth-Q – stabilizátor pre smartfóny

Cena: 118,68 €

Našli sme aj zaujímavé príslušenstvo, ktoré by mohlo zaujať všetkých z vás, ktorí radi natáčajú videá. Ide totiž o stabilizátor obrazu od svetoznámej firmy Zhiyun. Tá je už nesmierne známa dokonca aj v USA, takže sa môžete spoľahnúť na kvalitu jej výrobkov.

Nás zaujal stabilizátor Zhiyun Smooth-Q, teda stabilizátor s 3-osovou stabilizáciou. Ide už o 5. generáciu produktu, takže firma má s jeho výrobou veľké skúsenosti. Jeho najväčšou konkurenciou je OSMO Mobile, ktorý sa predáva aj na Slovensku, no zároveň je podstatne drahší.

Zhiyun Smooth-Q stojí bez kupónu 127,88 €. Po zadaní zľavového kódu AJZHIYUN sa jeho cena zníži na prijateľnejších 118,68 €. Dosť však bolo rečí, pozrite si video, ako taká stabilizácia funguje, určite sa vám zapáči.