Úvod Výrobcovia Xiaomi FOTO Xiaomi chystá nádherný bezrámikový model. Pozri sa ako vyzerá!

FOTO Xiaomi chystá nádherný bezrámikový model. Pozri sa ako vyzerá!

1

Xiaomi minulý rok predstavením revolučného modelu Mi Mix pobláznil celý svet. Nikomu sa vtedy nechcelo veriť, že by sme pár mesiacov na to uvideli modely veľkých výrobcov práve s takto krásnym displejom.

Teraz to vyzerá tak, že čínsky výrobca je pripravený predstaviť nový smartfón, ktorý bezrámikovosť, ak to tak môžem nazvať, posúva na úplne iný level. Momentálne nevieme či sa pozeráme na Xiaomi Mi Mix 2 alebo Mi Note 3, každopádne vyzerá úchvatne.

Rámiky okolo displeja sú minimálne, malý rámik je tentokrát aj nad displejom. Sú tam pravdepodobne umiestnené senzory, ako aj slúchadlá. Zariadenie celkovo pripomína Samsung a jeho Galaxy S8, resp. S8+.

Prvý bezrámikový telefón od Xiaomi, Mi Mix priniesol 6,4-palcový displej s pomerom strán 17:9 a pomerom displeja k prednej strane až 93 %. Naozaj úchvatný smartfón, ešte aj dnes.

Čo sa dostupnosti týka, predpokladá sa, že Xiaomi s bezrámikovým smartfónom príde v treťom alebo štvrtom štvrťroku, a teda koncom leta alebo na jeseň. V rovnaký čas sa má na trh dostať aj Galaxy Note 8 a iPhone 8.