Dizajn smartfónov sa deň čo deň zlepšuje natoľko, že sa z nudných kvádrov stávajú skutočné umelecké diela. Len sa pozrite na Galaxy S8, dizajn tohto smartfónu ma vždy dostane, a to aj napriek tomu, že som ho prvýkrát videl už pred pár mesiacmi.

Podobného trendu sa snaží držať aj novinka z dielne Leagoo, bezrámikový model M5 Edge. Nedávno sme vám priniesli informácie o tom, že vďaka jeho tenkým rámikom je to ašpirant na titul najmenšieho 5-palcového smartfónu. Okrem toho, výrobca sa chváli aj tým, ako dobre fotí za zhoršených svetelných podmienok.

Jeho základom je teda zaujímavý bezrámikový dizajn. Displej zaberá až 80 % prednej strane čo je vzhľadom na to, že Galaxy S8 má túto hodnotu na úrovni 83,6 % veľmi, veľmi slušný výkon. Okrem toho, displej je prekrytý 2.5D sklom, takže telefón vyzerá a v ruke pôsobí veľmi elegantne.

Displej Leagoo osadil do hliníkového šasi, ktorého precízne vytvarovanie trvá až 180 hodín a vyžaduje si 120 rôznych krokov. Nižšie už nájdete kompletnú špecifikáciu:

  • Displej: 5,0-palcový HD IPS, on-cell technológia
  • Čipset: MediaTek MT6737 4G quad-core
  • Pamäť: 2 GB RAM a 16 GB ROM
  • Fotoaparát: 13 Mpx, f/2.0
  • Batéria: 2 000 mAh, vymeniteľná
  • Konektivita: 4G (aj slovenské), Bluetooth 4.0, GPS

Ak vás telefón zaujal, nečudujeme sa. Za svoju cenu, ktorá je mimochodom len 99,99 dolárov, resp. 90 € naozaj lákavý. Leagoo však momentálne spustil špeciálnu akciu, ktorá cenu ešte viac zrazí. Leagoo M5 edge môže byť tvoj za celkom šialených 72,47 €. Stačí navštíviť tento odkaz. Okrem toho, k telefónu ti predajca zabalí aj malý darček.