Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy Note 8 má prísť ešte o pár dní skôr. Predstavenie vraj...

Samsung Galaxy Note 8 má prísť ešte o pár dní skôr. Predstavenie vraj prebehne 26. augusta v New Yorku!

0
Koncept Samsung Galaxy Note 8

Doteraz sa očakávalo, že Samsung svoju novinku predstaví na úplnom konci augusta, len pár hodín pred oficiálnym začiatkom každoročného veľtrhu IFA 2017 v Berlíne. Nové informácie pochádzajúce z juhokórejskej publikácie Naver však tvrdia niečo iné.

Podľa najnovšej správy by mal Samsung svoju novú vlajkovú loď predstaviť už 26. augusta na tlačovej konferencii v New Yorku. Ak by sme to porovnali s predstavením modelu Galaxy Note 7, ktorý bol svetu ukázaný už 2. augusta, išlo by o časový sklz takmer jeden mesiac.

Podľa zdrojov, ktorí majú k Samsungu blízko, mal Samsung nový Note 8 predstaviť počas IFA v septembri. Od tohto rozhodnutia však upustili po tom, ako zistili, že v rovnaký mesiac plánuje svoje novinky predstaviť aj ich úhlavný nepriateľ, Apple. Samsung sa tak rozhodol, že on svoje novinky predstaví ešte o týždeň skôr. Galaxy Note 8 a iPhone 8 budú tento rok hlavnými rivalmi.

Snímač na zadnej strane, no s malými zmenami

Publikácia okrem toho potvrdzuje aj niektoré zo špecifikácií Galaxy Note 8, ako napríklad 6,3-palcový Infinity Displej, mierne vylepšené pero S Pen, duálny fotoaparát, Bixbysnímač odtlačkov prstov umiestnený na zadnej strane, teda podobne ako tomu bolo pri Galaxy S8 a S8+. Poloha snímača sa však mierne zmenila. Namiesto umiestnenia vedľa fotoaparátu sa mal posunúť do stredu pod fotoaparát. Dôvod je celkom jednoduchý. Majitelia Galaxy S8 a S8+ nahlásili ťažkosti pri dosiahnutí prstu na snímač uložený vedľa fotoaparátu.