Oukitel K10000 Pro je dostupný už niekoľko týždňov a získal si mnoho záujemcov po celom svete. Zaujíma vás však, akým výrobným procesom jeho krásny dizajn prešiel?

Oukitel K10000 Pro po vzore jeho predchodcu na zadnej strane ponúka imitáciu teľacej kože. Okrem toho sú časti jeho konštrukcie vyrobené zo zliatiny hliníka rôznymi výrobnými metódami. Výsledok? Telefón, ktorý v ruke pôsobí aj napriek jeho veľkosti a hmotnosti vynikajúco. Výrobca zdôrazňuje, že každý jeden detail najprv dôkladne otestoval, až potom mohla začať výroba.

Každá jedna súčiastka je ešte pred začatím skladania smartfónu otestovaná, aby spĺňala najvyšší štandard, ktorý Oukitel dodržiava aj napriek nižšej cene ich zariadenia. Okrem toho, po poskladaní smartfónu je každý jeden kus otestovaný a až potom je pripravený na zabalenie a odoslanie predajcom. Jeho 10 000 mAh batéria je zložená z dvoch 5 000 mAh akumulátorov. Počas nabíjania sa nabíjajú zároveň.

Krabička, v ktorej vám bude zariadenie doručené, je tiež špeciálne navrhnutá tak, aby obsahovala 4 diely pre samotné zariadenie, nabíjačku, USB kábel, OTG kábel a darčekovú krabičku. V darčekovom balení nájdete niekoľko príslušenstiev, ako napríklad kožené puzdro, silikónové puzdro, alkoholový čistič či tvrdené sklo.

Čínsky predajca GearBest je kľúčovým partnerom výrobcu Oukitel už od jeho založenia. Práve preto bude predajca tento týždeň pokračovať v bleskovom výpredaji, v rámci ktorého si môžete Oukitel K10000 Pro zadovážiť za 179,99 dolárov. Súčasťou balenia bude samozrejme aj spomínaný darček. Ten však bude spolu s klasickým balením doručovaný len do polovice júla. Ak teda chcete dostať darček, dlho neváhajte. Zásoby sa totiž míňajú naozaj rýchlo.

>>> Zobraziť Oukitel K10000 Pro na GearBest <<<