Úvod Zariadenia Kevlarový kryt, duálny foťák a jednoduchá dostupnosť. Predstavenie OnePlus 5 je za...

Kevlarový kryt, duálny foťák a jednoduchá dostupnosť. Predstavenie OnePlus 5 je za rohom

0

Už len pár dní zostáva do predstavenia nesmierne očakávaného smartfónu OnePlus 5. Oficiálne svetlo sveta uzrie už 20. júna, čiže čoskoro. 

V podstate už vieme všetky potrebné informácie. Máme dátum predstavenia, avizovanú cenu a základné parametre. Dnes do skladačky pridáme ďalšie informácie.

Pripomeňme si, že OnePlus 5 bude poháňať Snapdragon 835, obsah zobrazí bežnejší 5,5″ displej s FHD rozlíšením a najvyššia konfigurácia príde s 8 GB RAM a 128 GB úložiskom.

Smartfóny nebude stáť v základnej verzii (6 GB RAM, 64 GB ROM) viac ako 500 eur, čo je rozhodne menej, ako konkurenčné vlajkové lode ostrieľaných výrobcov.

Oficiálna pozvánka na predstavenie potvrdzuje, že OnePlus 5 príde skutočne s duálnym fotoaparátom. Dokazuje to snímka oficiálneho krytu s textúrou, ktorá imituje vzhľad uhlíkových vlákien.

Pozvánka od OnePlus obsahuje aj kryt pre nový vlajkový model

Výrez na kryte, ktorý je určený pre fotoaparát, je príliš veľký na to, aby by sme na zadnej strane našili iba jedno „oko“ fotoaparátu.

Riaditeľ spoločnosti OnePlus oznámil ďalšiu nemenej podstatnú informáciu. Predošlá generácia OnePlus 3 / 3T sa stretla s veľkým záujmom používateľov. Výrobca, resp. výrobné kapacity nestíhali reagovať na vysoký dopyt, čoho dôsledkom boli dlhé čakacie doby pri doručení alebo dočasná nedostupnosť zariadenia.

Riaditeľ na čínskej sociálnej sieti Weibo ubezpečil, že OnePlus 5 bude „ľahko dostupný“. Predpokladáme, že si výrobca pripravil dostatočné počiatočné zásoby. Len predajca JD.com zaznamenal 75 000 registrácií, ktoré podmieňujú pripravovaný prvý bleskový predaj zariadenia.

Oficiálne predstavenie sa odohrá v Pekingu a bude vysielané naživo. Online odkaz na živé predstavenie vám prinesieme hneď, ako bude dostupný.