Úvod Zariadenia Smartphony Jeden z kupujúcich obdržal smartfón OnePlus 5 bez tlačidiel pre ovládanie hlasitosti

Jeden z kupujúcich obdržal smartfón OnePlus 5 bez tlačidiel pre ovládanie hlasitosti

0
OnePlus 5
OnePlus 5

Kurióznu situáciu zažil jeden zo zákazníkov spoločnosti OnePlus v Indii. Podľa jeho slov mu bol doručený novučičký smartfón OnePlus 5 bez tlačidiel pre ovládanie hlasitosti. 

Kupujúci menom Kapil Tandon sa s nedostatkom pochválil na sociálnej sieti Twitter, čo nezostalo bez reakcií. Na fotografii môžeme vidieť prázdne miesto tam, kde sa mali nachádzať tlačidlá.

Tie sa údajne nachádzali v balení, pričom zatiaľ nie je jasné akým spôsobom k bizarnej situácii došlo. Predpokladať môžeme pochybenie pri kontrole kvality vo výrobnom procese.

Zatiaľ sa neobjavili žiadne podobné incidenty, preto dúfame, že išlo o ojedinelý a výnimočný prípad. Podstatné je, že kupujúcemu bola ponúknutá kompenzácia v plnej výške.

OnePlus 5
© Kapil Tandon/ Twitter

Kompenzáciu zastreší indická pobočka internetového giganta Amazon, odkiaľ si Kapil Tandon smartfón OnePlus 5 zakúpil. O tento smartfón je v Indii veľký záujem. Amazon India už hlási vypredané skladové zásoby.

Smartfón OnePlus 5 aktuálne testujeme aj u nás v redakcii. Tlačidlá hlasitosti sedia pevne na svojom mieste, majú dobrú odozvu a neštrajkujú ani pri opakovanom a silnejšom stlačení.

OnePlus 5 sa v Indii predáva v 6 GB verzii za 32 990 indických rupií, čiže po prepočte asi za 449 eur. Pre naše končiny bola cena stanovená na 499 €.