Úvod Zariadenia Smartphony OnePlus 3 a 3T získajú aktualizáciu na Android O do konca tohto roka

OnePlus 3 a 3T získajú aktualizáciu na Android O do konca tohto roka

4
oneplus 3T
OnePlus 3T

Spoločnosť OnePlus mala včera na populárnom Reddite tzv. AMA, teda „Ask Me Anything“. V tejto rubrike sa fanúšikovia predstaviteľov firiem alebo samotných celebrít pýtajú na to čo ich zaujíma najviac. V prípade OnePlus padali otázky pochopiteľne hlavne ohľadom ich smartfónov.

Azda najväčšou otázkou bola aktualizácia určená pre OnePlus 3 a 3T. Presnejšie išlo o aktualizáciu na Android O, teda verziu Androidu, ktorá zatiaľ nebola dokončená. Výrobca svojich fanúšikov ubezpečil, že Android O budú na svoje smartfóny rozposielať „ešte tento rok“. Vzhľadom na to, že 6 mesiacov je v technologickom svete celá večnosť by sme sa však nečudovali, ak by sa ich prvotný odhad časom zmenil.

Čo sa samotného Android O týka, Google ho predstavil počas konferencie Google I/O. Prvé zariadenia s týmto systémom budú pochopiteľne nástupcovia Google Pixel a Pixel XL. Ešte stále nevieme o aké označenie pôjde, mnohé indície však naznačujú, že sa budeme baviť o Oatmeal Cookie.

Dá sa očakávať, že prvým zariadením od OnePlus bežiacim na Android O bude OnePlus 5, vlajková loď pre tento rok. To by samozrejme platilo, ak by sa v OnePlus nerozhodli koncom roka predstaviť OnePlus 5T.