Úvod Výrobcovia OnePlus Zlé správy pre majiteľov OnePlus 2: Nečakajte aktualizáciu na Android 7.0 Nougat

Zlé správy pre majiteľov OnePlus 2: Nečakajte aktualizáciu na Android 7.0 Nougat

2
OnePlus nedávno informoval svojich zákazníkov o rozhodnutí týkajúceho sa budúcich aktualizácií pre model OnePlus 2. Podľa vyhlásenia spoločnosti by ste veľkú aktualizáciu pre OnePlus 2 čakať nemali, Android 7.0 Nougat s novým OxygenOS naň nepripraví.

„Akokoľvek veľmi by sme ti chceli poskytnúť najnovšiu aktualizáciu pre OnePlus 2, nebude to možné. Aktualizácie pre staré zariadenia sme zastavili,“ píše sa v liste zákazníkovi, ktorý sa pýtal na možnú aktualizáciu.

OnePlus nešpecifikoval presný dátum, do ktorého bude podporovať svoje zariadenia ako OnePlus 2 alebo OnePlus X. Výrobca zároveň uisťuje, že ich OnePlus 3 získa aktualizáciu takmer v rovnakom čase ako oveľa novší OnePlus 3T. Zaujímavé však je, že spoločnosť nedodržala ani „nepísané pravidlo“ aktualizácií. Poväčšine totiž výrobcovia podporujú svoje zariadenia dva roky od ich uvedenia na trh. OnePlus 2 bol predstavený len pred 22 mesiacmi.

Či budete OnePlus veriť aj naďalej alebo či vás takýto prístup a neschopnosť konkurovať v podpore zariadení iným výrobcom odradí, je len a len na vás.